Home Sweet Home Alone: Sám doma bez Kevina

Foto: 20th Century Studios

Vánoční klasiku Sám doma čeká nový reboot produkovaný Disney+. Uvidíme v něm nového hrdinu řešícího „kevinovské“ problémy. O co jde, jak bude film vypadat a kdy a kde ho uvidíme?

Home Sweet Home Alone, tak zní oficiální název nejnovějšího remaku Sám doma, který včera zveřejnil svůj první trailer. Již šestý film franšízy podobně jako třetí a pátý film bude mít jiného hrdinu, než vyjeveného Kevina McCallistera, kterého v prvních dvou dílech ztvárnil Macaulay Culkin. Hlavní postavou nového filmu bude Max.

Kromě výměny zapomenutého Kevina za Maxe se však nový film pevně drží původního námětu a uvidíme prakticky stejný příběh s trochu pozměněnými filmovými reáliemi. Rodina chlapce například neodjede na prázdniny do Paříže, ale do Tokia a legendární mokré bandity vystřídají poněkud zoufalí partneři. V traileru se také na krátký okamžik objevuje jmenovka jednoho z policistů, která nese jméno McCallister. Podle obsazení snímku je zřejmé, že se v něm objeví Devin Ratray, představitel zlomyslného Buzze z prvního a druhého filmu franšízy. Je tedy možné, že tutéž postavu tentokrát uvidíme již jako dospělého muže a rovnou jako vyšetřovatele podobného zločinu, do něhož se kdysi připletl Buzzův bratr Kevin.

Co se týká dalších postav, v hlavní roli se představí dvanáctiletý Archie Yates (Králíček Jojo), dále Ellie Kemper (Ženy sobě, seriál Nezdolná Kimmy Schmidt) a Rob Delaney (serál Catastrophe, Deadpool 2).

Již samotné oznámení o natáčení nového remaku vyvolalo vlnu námitek a pochybností o kvalitě snímku. Tvůrci i přesto od projektu neodstoupili a výsledek jejich snažení bude ke zhlédnutí již od 12. listopadu na Disney+. Tak co, těšíte se?

Foto: 20th Century Studios