West Side Story: Příběh Romea a Julie z 50. let v dalším traileru

Klasický příběh Romea a Julie od Williama Shakespeara zná každý. V roce 1961 se dočkal modernější podoby a muzikálového zpracování, které bylo oceněno deseti Oscary. Se svou verzí West Side Story se nám letos představí režisér Steven Spielberg a trailer vypadá opravdu povedeně. 

Natalie a Tony jsou mladý pár, kteří se do sebe na tancovačce zamilovali. Oba jsou ale různého etnického původu a navíc je chrání dva pouliční gangy, kteří proti sobě od jakživa stály. Novodobý příběh zakázané láskyve stylu Romea a Julie je doprovázen klasickými muzikálovými hity jako America nebo I Feel Pretty.

V hlavních rolích se můžeme těšit na herce Ansela Elgorta, který se proslavil hlavní rolí v akčním snímku Baby Driver. Jeho protějšek ztvární herečka Rachel Zegler, pro kterou je to filmový debut. Ve vedlejších rolích uvidíme Arianu DeBose, která v minulém roce zazářila v netflixovém muzikálu The Prom. Do remakeu se vrací i herečka Rita Moreno, která si za roli v původním muzikálu odnesla Oscara pro nejlepší vedlejší herečku.

Česká premiéra je stanovená na 9. prosince 2021.

Foto: 20th Century Studios
Foto: 20th Century Studios
Foto: 20th Century Studios
Foto: 20th Century Studios