Viník: Tísňové volání v podání Netflixu má první teaser

Foto: Netflix

V roce 2018 měl premiéru dánský snímek Tísňové volání s Jakobem Cedergrenem. Se stejným námětem nyní přichází streamovací služba Netflix, která se rozhodla natočit remake s režisérem Equalizera a Jakem Gyllenhaalem v titulní roli.

Degradovaný policista má za úkol pomáhat na tísňové lince. Zaskočí ho ale telefonát ženy, která prosí o pomoc, jelikož byla unesená. Zvládne problémový policista zachránit unesenou po telefonu a napraví si tak vlastní jméno?

Degradovaného policistu Joe Baylora ztvárnil americký herec Jake Gyllenhaal. Herce můžeme znát z úspěšných snímků jako jsou Zkrocená hora, Donnie Darko nebo Slídil. Ve vedlejších rolích se můžeme těšit na letošní celebritu z Karlových Varů Ethana Hawka, Paula Dana, Riley Keough nebo Petera Sarsgaarda. Za režií snímku stojí Antoine Fuqua, který má na svědomí filmy Odstřelovač s Markem Wahlbergem nebo první a druhý díl Equalizeru s Denzelem Washingtonem.

Světovou premiéru bude mít Viník 11. září na filmovém festivalu v Torrontu. Na streamovací službě Netflix se na něj můžeme těšit od 1. října 2021.

Foto: Netflix