Půlnoční mše: Strašidelná tajemství zaútočí na ostrovní městečko

Foto: Netflix

Netflix odhaluje nový trailer k Midnight Mass, který nabízí hlubší pohled na nejnovější hororovou sérii od Mika Flanagana. Flanagan se dříve spojil s Netflixem pro antologické hororové seriály The Haunting of Hill House a The Haunting of Bly Manor, ve kterých působil jako tvůrce a režisér. Nová série byla údajně vytvořena, napsána a režírována výhradně Flanaganem.

Půlnoční mše se odehrává v izolované komunitě ostrova Crockett, kde se jejich rozdělení ještě umocňuje, když se zneuctěná bývalá měšťanka Riley Flynn vrací po boku tajemného, ​​ale přesto charismatického otce Paula. Ten později přináší zázračné události, které mohou stát jistou cenu. V seriálu se objeví řada hvězd z The Haunting včetně Kate Siegel, Henry Thomase, Annabeth Gish, Roberta Longstreeta, Rahula Kohliho, Samanthy Sloyan a Alexe Essoe. V seriálu se také objeví nováčci jako Zach Gilford a Hamish Linklater. Produkce na Půlnoční mši probíhala od srpna do prosince loňského roku.

Seriálu se dočkáme 24. září a Netflix tak nasdílel nový trailer na tento skvělý seriál. Trailer nám tak nabízí hlubší pohled na široký seznam postav a strašidelného tajemství sužující malé městečko Crockett.

Foto: Netflix