Netflix představil tři nové upoutávky k druhé sérii Zaklínače

Foto: Netflix

Na filmové a seriálové konferenci TUDUM od Netflixu společnost uveřejnila mnoho trailerů k právě připravovaným filmům a seriálům. Mezi nimi se objevily i tři k druhé sérii Zaklínače, která se na Netflixu objeví v druhé půlce prosince.

Na podzimní gigantické konferenci TUDUM se v bloku věnovaném Zaklínači objevily hned tři trailery k očekávané druhé řadě seriálu. Dva klipy pochází z první epizody druhé série, která je adaptací povídky Zrnko pravdy z úvodní knihy povídek. První ukazuje rozhovor mezi Geraltem a Nivellenem, mužem-zvířetem.

Druhý klip zas odhaluje konec této povídky. Geralt v něm varuje Ciri před hrozícím nebezpečím a nutí ji k odchodu z domu, aby se mohl utkat s Bruxem, který se uvnitř skrývá.

Třetím klipem se stal nový trailer k sérii, v němž se objevuje i očekávaná postava zaklínače Vesemira, kterou ztvárňuje Kim Bodnia. Trailer dále nastiňuje připravovanou zápletku kolem Yennefer a Fringilly Vigo, které se dostanou do zajetí elfa Filavandrela aén Fidháila, čímž se seriál opět odkloní od své knižní předlohy.

Druhá série Zaklínače bude mít na Netflixu premiéru 17. prosince.