Není čas zemřít: Za to je čas na poslední bondovku Daniela Craiga!

Foto: Forum Film

Není čas zemřít mělo (možná neplánovaně) víc než příhodný název. Když totiž měl před rokem v březnu jít do kin, těsně před jeho uvedením došlo v rámci celosvětové pandemie k jejich uzavření. Nyní se na něj po několika odkladech konečně můžeme těšit v premiéře, která u nás startuje už 30. září!

V hlavní roli ikonického a legendárního agenta 007 Jamese Bonda se v pětadvacáté bondovce naposledy vrací Daniel Craig, aby tak uzavřel jednu kapitolu v životě jedné nesmrtelné filmové legendy. Záporákem a tedy i oponentem mu zde bude Rami Malek, ztvárňující nepředvídatelného zločince.

„James Bond, agent 007, skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se totiž jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc. Mise na záchranu uneseného vědce se ukáže být zrádnější, než se na začátku zdálo. Bond se během vyšetřování dostane na stopu nevyzpytatelného zločince, který disponuje nebezpečnou a velmi ničivou novou technologií.“

Režisérem pětadvacáté bondovky je Cary Joji Fukunaga (první řada Temného případu, Bestie bez vlasti). V hlavních a vedlejších rolích se představí Daniel Craig, Rami Malek, Ana de Armas, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Naomie Harris, Léa Seydoux a další.

A kam si na tento akcí a emocemi nabitý, možná až příliš dlouho očekávaný filmový zážitek zajít? Rozhodně nejde než doporučit návštěvu Cinema City, kde Není čas zemřít uvedou ve speciálních formátech, maximalizující požitek z podívané. Rozhodně neprohloupíte – ať už si vyberete možnost zhlédnout vybraný film v IMAX, které nabízí nejlepší 3D zážitek na světě, 4DX, jež stimuluje všech pět smyslů speciálními efekty, nebo VIP, kde se divákům dostane maximálního komfortu v podobě kožených polohovacích sedaček, a možnosti konzumace teplého a studeného bufetu, popcornu, nachos a nealkoholických nápojů.

Foto: Forum Film