20 výborných filmů, které Netflix odstraní na konci srpna

Foto: Mission: Impossible - Národ grázlů (Paramount Pictures), Spider-Man: Daleko od domova (Marvel), Jumanji: Vítejte v džungli (Columbia Pictures)

Na přelomu srpna a září zmizí z Netflixu další várka výborných filmů. Z licenčních důvodů se se službou rozloučí tituly jako stále usměvavá komedie Fotr je lotr, druhé Jumanji s The Rockem, pátá Mission: Impossible nebo druhý Spider-Man s Tomem Hollandem. Už víte, které filmy si nenecháte ujít, než je 31. srpna Netflix stáhne z nabídky?

Boj za svobodu

Farmář z Mississippi dá za americké občanské války dohromady nesourodou skupinu dezertérů a uprchlých otroků a postaví se do čela povstání proti Jihu.

Dům tisíce mrtvol

Dva páry se zastaví natankovat a narazí na muzeum příšer. Začnou se o něj zajímat, ale brzo se dostanou do spárů rodiny vrahů.

Fotr je lotr

Greg Jebal by se rád oženil se svojí přítelkyní, ale aby ji mohl požádat o ruku, musí si napřed naklonit jejího otce, bývalého agenta CIA, se kterým nejsou žádné žerty.

G.I. Joe 2: Odveta

V tomhle akcí nabitém pokračování filmu G. I. Joe je elitní protiteroristický tým obviněný globálním žoldákem Zartanem z velezrady.

Chuckyho kletba

Třeskutě vtipná panenka posedlá duchem psychopatického zabijáka se vrací! A tentokrát terorizuje mladou ženu na vozíku i její těžce zkoušenou rodinu.

Jumanji: Vítejte v džungli

Čtveřice středoškoláků je vtažená do světa videohry. Berou na sebe komickou podobu svých hrdinů a čelí nelehkým úkolům uprostřed džungle.

Ledově ostří

Foto: Paramount Pictures

Dva krasobruslaři přijdou kvůli skandálu o svoje medaile a zpátky na led se vrátí díky mezeře v pravidlech. Ta jim umožňuje soutěžit v párové disciplíně.

Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod

Foto: Paramount Pictures

Jejich rodiče tragicky zahynuli a nyní jsou tři sirotci svěřeni do péče podlého hraběte Olafa, který se chce zmocnit jejich dědictví.

Lemra líná

Bydlet s dávno dospělým synem není pro tyhle rodiče žádný med. Z rodinného hnízda by ho snad mohla dostat najatá specialistka – musí ale zařídit, aby se do ní zakoukal.

Let

Jako zázrakem se mu podaří přistát s poškozeným dopravním letadlem. Je oslavován jako národní hrdina. Ale jen do chvíle, než padne otázka, co se vlastně stalo.

Mission: Impossible – Národ grázlů

Když rozpustí IMF, Ethan Hunt a jeho parťáci se pustí do vlastního boje proti Syndikátu – skupině odpadlíků, kteří chtějí zničit svět.

Odstřelovač

Špičkový odstřelovač se nechá kolegy přemluvit k návratu z ústraní, aby jim pomohl zastavit spiknutí s cílem zabít prezidenta. Pak je z toho ale sám falešně obviněný.

Ospalá díra

Foto: Paramount Pictures

Detektiv z New Yorku je poslán do odlehlé vesnice Ospalá díra, aby zde vyšetřil sérii záhadných úmrtí, po nichž zůstaly oběti bez hlavy.

Paranormal Activity: Prokletí

Spinoff strašidelné série Paranormal Activity, ve kterém jednu hispánskou rodinu napadnou děsiví démoni.

Requiem za sen

Foto: Lionsgate

Vdova je posedlá jedním soutěžním televizním pořadem, u kterého polyká jeden prášek za druhým. Syn s přítelkyní a kamarádem zase bojují se závislostí na drogách.

Skřet

Foto: Lionsgate

Zlý skřet se náhodou dostane na svobodu a začne pátrat po zlatu, které mu kdysi ukradli. A kdo se mu postaví do cesty, ten za to krutě zaplatí!

Škola ro(c)ku

Foto: Paramount Pictures

Muzikant Dewey Finn začne suplovat čtvrťáky na základce a nenápadně je naučí, jak má znít opravdový rokenrol.

Zprávař 2 – Legenda pokračuje

Sedmdesátá léta skončila, ale starý zpravodajský tým programu Channel 4 chce i nadále být šik, a tak se připojí k prvnímu non stop zpravodajství v New Yorku.

Zbožňuju prachy!

Foto: Sony Pictures

Čtyři přítelkyně z Los Angeles – tři vdané, jedna svobodná – chodí z akce na akci, ale časem se projeví jejich rozdílné finanční zázemí.

Spider-Man: Daleko od domova

I superhrdina odvedle si někdy potřebuje trochu vydechnout. Kvůli nové hrozbě ale musí Peter Parker na školním výletě do Evropy znova vyrazit do akce. (dostupné do 1. září)