10 nejstahovanějších filmů 30. týdne (nejen) z Netflixu

Foto: Black Widow (Disney), Rychle a zběsile 9 (Universal Pictures), Expedice: Džungle (Disney)

Animovaný Batman, druhý Space Jam i disneyovská Expedice: Džungle mezi nejstahovanějšími filmy týdne podle serveru TorrentFreak. Internetoví piráti si ale nejvíce pochutnali na devátém Rychle a zběsile, které bylo uvedeno na Amazonu. Tituly z Netflixu se tentokrát mezi deset nejpopulárnějších nedostaly.

Nejstahovanější filmy 30. týdne 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Batman: The Long Halloween, Part Two

Zatímco se mladý strážce Gotham City, Batman, snaží pronásledovat brutálního sériového vraha, okresní prokurátor Harvey Dent se zaplete do sporu se zločineckou rodinou Falconů. Animák od režiséra snímku Superman: Man of Tomorrow. (uvedeno na Amazonu)

9. Tiché místo: Část II

Pragmatické ženě je jasné, že přežít dokážou jen s pomocí dalších přeživších. Právě tak začíná příběh druhé části Tichého místa. Abbottovi opouštějí svou farmu, díky systému přísných pravidel relativně bezpečné útočiště. (uvedeno na Paramount+)

8. Cruella

Film se odehrává v době londýnské punckrockové revoluce 70. let a sleduje vzpurné počátky nechvalně proslulé módní darebačky, Cruelly de Vil. (uvedeno na Disney+)

7. Space Jam: Nový začátek

Když jsou LeBron a jeho syn Dom uvězněni v digitálním prostoru, musí je LeBron dostat domů, do bezpečí tím, že povede celou bandu notoricky nedisciplinovaných Looney Tunes k vítězství nad digitalizovanými šampiony. (uvedeno na HBO Max)

6. Jolt

Lindy má problém se zvládáním hněvu, což se projevuje vražednými sklony. Aby mohla ovládat své emoce, nosí vestu plnou elektrod, která jí dává elektrické šoky, jakmile dostane chuť zabíjet. Když je však muž, do kterého je zamilovaná, zavražděn, rozhodne se vydat na cestu pomsty. (uvedeno na Prime Video)

5. Očista navždy

Když Adela s manželem úspěšně ilegálně pronikli z Mexika do Ameriky, mysleli si, že mají vyhráno. Oba si našli práci a začali vést poklidný život. Ten i jim každoročně narušuje Očista, morbidní tradice, která vždy na dvanáct hodin promění Spojené státy v peklo plné bezpráví. (uvedeno na Amazonu)

4. Zabijákova žena & bodyguard

Osobní strážce v podání Ryana Reynoldse plánuje klidný odpočinek od svého smrtícího zaměstnání, osobní terapeut mu používání zbraní na nějaký čas dokonce zakázal. Přesto bude muset uzavřít další partnerství s nájemným vrahem s tváří Samuela L. Jacksona. (uvedeno na Amazonu)

3. Expedice: Džungle

Film studia Disney Expedice: Džungle, inspirovaný slavnou atrakcí v zábavním parku Disneyland, je dobrodružnou výpravou do amazonské džungle, ve které se představí Dwayne Johnson jako charismatický kapitán lodi a Emily Blunt jako odvážná průzkumnice na své misi. (uvedeno na Disney+)

2. Black Widow

Skupina velmi nebezpečných lidí odhalila už téměř zapomenutou minulost Black Widow, a ta se proto musí vydat na cestu napříč celým světem, zatímco je pronásledována Taskmasterem – neúprosným zabijákem, jehož jediný úkol je ji zničit. (uvedeno na Disney+)

1. Rychle a zběsile 9

Dominic Toretto si myslel, že si konečně bude moci začít užívat klidný život s Letty a synem Brianem, jenže pak se ozvala jeho minulost. V týmu lumpů, kteří se rozhodli ovládnout svět, figuruje i člověk, který je stejně odvážný a nebezpečný jako Dom. (uvedeno na Amazonu)