18 nejzajímavějších Netflix originálů, které dorazí v srpnu

Foto: Beckett, Hejno kobylek, Pomsta s chutí třešní (vše Netflix)

Netflix v srpnu nabídne pro každého něco. Romantici dostanou třetí Stánek s polibky, milovníci hororu francouzské Hejno kobylek, fanoušci akce Sweet Girl s Jasonem Momoou. Bude toho ale podstatně víc. Těšit se můžeme na dokumentární počiny Přísně tajné projekty UFO, Kokainové kovboje nebo animovaného Zaklínače.

Přísně tajné projekty UFO: Odtajněno

Různá svědectví o údajných setkáních s mimozemšťany byla dávno označena za nevěrohodná. Spousta lidí si ale přesto myslí, že UFO určitě existuje. (3. srpna)

Control Z – 2. řada

Na střední škole řádí hacker, který vyzrazuje tajemství studentů. Osamělá, ale všímavá Sofia se pokusí odhalit, kdo to má celé na svědomí. (4. srpna)

Kokainoví kovbojové: Králové Miami – minisérie

Dva kámoši z dětství, co měli školu pěkně na háku, se vypracují na nejmocnější drogové bosse v Miami. Kriminální sága podle skutečného příběhu, který trval desítky let. (4. srpna)

Hejno kobylek

Svobodná matka se živí chovem sarančat, ze kterých dělá proteinovou mouku a krmivo. Problém ale je, že se kobylky skoro nemnoží – dokud neochutnají krev. (6. srpna)

Zmizet beze stopy – 1. řada

Manželka mu zemřela a on se snaží zjistit proč. Jenže při hledání pravdy se sám zamotá do sítě nebezpečných tajností a intrik, která se táhne od New Yorku až po Tel Aviv. (6. srpna)

Misha a její vlci

Když byla malá, unikla holokaustu a žila mezi vlky. Nebo to aspoň tvrdí. Jenže kdo ví, jestli je na tomhle neuvěřitelném příběhu aspoň špetka pravdy. (11. srpna)

Stánek s polibky 3

Elle je odhodlaná užít si poslední léto před vysokou naplno. Dá proto dohromady seznam šílených věcí, co chtěla vždycky udělat, ale taky musí ukočírovat Noaha s Leem. (11. srpna)

Beckett

Po tragické dopravní nehodě v Řecku se americký turista ocitne uprostřed nebezpečného politického spiknutí. A aby si zachránil život, musí se dát na útěk. (13. srpna)

Jeho království – 1. řada

Kontroverzní televizní kazatel se po vraždě svého volebního parťáka stane kandidátem na prezidenta Argentiny. Nebude to ale takový světec, jak by se mohlo zdát. (13. srpna)

Pomsta s chutí třešní – 1. řada

Zkraje 90. let vyráží filmařka natáčet do Hollywoodu, ale skončí v podivném světě plném přeludů, sexu, magie, pomsty – a taky koťátek. (13. srpna)

Poražení – 1. řada

V Berlíně roku 1946 pátrá americký policajt po pohřešovaném bratrovi a pomáhá přitom mladé německé policistce v boji proti vlně násilí, která zaplavila celé město. (18. srpna)

Hlasiťákovi ve filmu

S rodiči a všemi deseti sestrami v závěsu se Lincoln Hlasiťák vydává do Skotska. Filmové pokračování oblíbeného animovaného seriálu od Nickelodeonu. (20. srpna)

Sweet Girl

Chamtivost farmaceutické firmy ho připravila o životní lásku. Jeho dcera je teď bez matky a on marně čeká na spravedlnost. Prozatím. (20. srpna)

Zaklínač: Vlčí sen

Animovaný film ve 2D, který odhaluje zatím nepoznaná zákoutí Zaklínačova světa a taky další vážnou hrozbu pro celý Kontinent. (23. srpna)

Clickbait – 1. řada

Osm různých pohledů a stopy vedoucí k pachateli jednoho děsivého zločinu, ke kterému silně přispěly sociální sítě. (25. srpna)

Otevři oči – 1. řada

Dospívající dívka s amnézií se po tragické nehodě snaží obnovit svůj život v centru pro poruchy paměti, ale netradiční léčba je jí podezřelá. (25. srpna)

Post Mortem: Město, kde nikdo neumírá – 1. řada

Vstala z mrtvých a najednou má velkou chuť na krev. A pohřební službě její rodiny by se zrovna hodilo víc nebožtíků. No, to by v tom byl čert, aby se to nějak nezařídilo! (25. srpna)

Vedoucí katedry – 1. řada

První žena, která to dotáhla na šéfku ústavu, i když není běloška, se na slavné univerzitě snaží splnit závratně vysoké nároky kladené na neúspěšnou katedru angličtiny. (27. srpna)