18 výborných fantasy filmů na Netflixu s češtinou

Foto: Jumanji (Sony Pictures), Bright (Netflix), Warcraft (Universal Pictures)

Netflix na začátku července přidal do nabídky třetího Hobita (s dabingem) a Warcraft: První střet (pouze titulky). A příchod to byl opravdu povedený, obě fantasy z let 2014 a 2016 aktuálně patří k nejsledovanějším titulům týdne. Pro milovníky tohoto žánru jsme na Netflixu našli dalších šestnáct filmů, které by měly uspokojit jejich chutě. Ve výběru figurují pouze snímky, které se na Netflixu dočkaly českých titulů, případně dabingu.

Bright

V Los Angeles vládne napětí mezi druhy. Lidský policajt a jeho orcký parťák narazí na věcičku s velkou mocí a zapletou se do prorokované války o území. (české titulky)

Fantastická zvířata a kde je najít

V roce 1926 navštíví New York výstřední kouzelník Mlok Scamander, který má pro strach uděláno. Odhalí zlověstné spiknutí, které ohrožuje společenství kouzelníků. (český dabing)

Hobit: Bitva pěti armád

Na Bilba a trpaslíky se valí rozhodující útok. Armády Středozemě mezitím míří na Osamělou horu a brousí si zuby na Šmakovo zlato. (český dabing)

Hvězdný prach

Foto: Paramount Pictures

Naivní Tristan Thorne se snaží získat lásku svojí vyvolené. Vydává se proto do zapovězené říše, odkud jí má přinést spadlou hvězdu. Z té se ale mezitím stává člověk. (české titulky)

Jak vycvičit draka (celá trilogie)

Škyťák Šelmovská Štika III. je syn vikingského vůdce a čeká ho rituál přechodu: Musí zabít draka, aby prokázal svoji bojovnost. (český dabing u 3. dílu)

Jumanji: Vítejte v džungli

Čtveřice středoškoláků je vtažená do světa videohry. Berou na sebe komickou podobu svých hrdinů a čelí nelehkým úkolům uprostřed džungle. (české titulky)

King Kong

V remaku kultovního filmu režiséra Petera Jacksona se skupinka výzkumníků a filmařů vydává na Ostrov lebek, aby pátrali po obří gorile. (české titulky)

Kouzelný drak

Odhodlaný teenager Din by se hrozně rád zase potkal s nejlepším kamarádem z dětství. A kouzelný drak, co umí plnit přání, mu ukáže, že možností má nepřeberné množství. (český dabing)

Maska

Mladý nadějný herec je odhodlaný prosadit se v šoubyznysu a přemýšlí, že kvůli tomu opustí milovanou íránskou kavárnu, kterou jeho rodina provozuje už po celé generace. (české titulky)

Ospalá díra

Foto: Paramount Pictures

Detektiv z New Yorku je poslán do odlehlé vesnice Ospalá díra, aby zde vyšetřil sérii záhadných úmrtí, po nichž zůstaly oběti bez hlavy. (české titulky)

Princezna zakletá v čase

Jestli chce zachránit svoje království, musí princezna porazit mocnou čarodějnici a prolomit kletbu, která ji uvěznila v čase. (česká pohádka)

Potulný samuraj Kenšin: Zrození

Po skončení bošinské války se někdejší zabiják Kenšin Himura vydává na pouť Japonskem vyzbrojený mečem s obrácenou čepelí, aby se bez vraždění zastával potřebných. (české titulky)

Rohy

Ig Perish, který je obviněný z vraždy, se jednoho dne probudí a zjistí, že mu na hlavě vyrašily rohy – a ty nutí všechny kolem, aby se mu svěřili se svými hříchy. (český dabing)

Sněhurka a lovec

Moderní pohádka o Sněhurce vypráví o dívce s bledou pletí v boji proti zlé královně. Využívá přitom dovednosti získané od lovčího, který ji měl původně zabít. (české titulky)

Star Trek

Sebevědomý rebel James T. Kirk a přísně logický Vulkánec Spock musí na první výpravě kosmické lodi Enterprise porazit pomstychtivého romulanského velitele. (české titulky)

Valerian a město tisíce planet

Vesmírní policisté Valerian a Laureline se vydávají na misi s cílem přivézt téměř vyhynulé stvoření, osvobodit uneseného velitele a chránit galaxii. (český dabing)

Warcraft: První střet

Fantasy příběh podle oblíbené videohry, ve kterém portál otevře draenorským bojovníkům cestu na Azeroth a vypukne válka mezi lidmi a orky. (české titulky)

Zbrusu Nový zákon

Svérázná komedie, ve které se Bůh žijící v bruselském bytě baví týráním lidí. Jeho dcera se ale vzepře a rozešle všem zprávy s termíny jejich smrti. (české titulky)