16 nejlepších Netflix originálů za poslední dva měsíce

Foto: Atypický, Bažina, Práva (vše Netflix)

Desítky novinek týdně, jen zlomek ale stojí za pozornost. Mezi nejlepší Netflix originály z posledních dvou měsíců (červen a červenec 2021) jsme zařadili nové řady úspěšných seriálů Atypický a Nahý režisér, filmová překvapení Krvavě rudé nebe a Kouzelný drak nebo dokumentární počiny Filmy našeho dětství a Jak se stát tyranem.

Atypický – 4. řada

Když se autistický teenager rozhodne najít si přítelkyni, jeho snaha o větší nezávislost přivede celou rodinu na cestu za sebepoznáním.

Bažina – 2. řada

V polském městě na začátku 80. let najdou zavražděnou prostitutku a vedoucího mládeže. Policie ale s případem zachází tak, že vzbudí podezření dvou novinářů.

Filmy našeho dětství – 2. řada

Foto: Netflix

U těchhle kasovních trháků jsme společně užili spoustu zábavy. Seznamte se s herci, režiséry a dalšími lidmi ze zákulisí, kteří je pro vás natočili.

Jak se stát tyranem – 1. řada

Foto: Netflix

Každý diktátor musí znát triky, jak si získat a udržet moc. Lehce cynický dokumentární seriál o despotech v dějinách lidstva.

Kouzelný drak

Odhodlaný teenager Din by se hrozně rád zase potkal s nejlepším kamarádem z dětství. A kouzelný drak, co umí plnit přání, mu ukáže, že možností má nepřeberné množství.

Království zombie: Ashin ze severu

Tragédie, zrada a tajemný objev doženou mladou ženu k pomstě za vyvraždění její rodiny a kmene. Speciální epizoda Království zombie.

Krvavě rudé nebe

Letadlo na noční lince přes Atlantik unesou teroristi a žena, která trpí záhadnou nemocí, musí ukázat, co se v ní skrývá, aby zachránila svého synka.

Loupeže – 1. řada

Neobyčejné loupeže, o které se pokusili obyčejní lidé a skoro jim to vyšlo – ať už kradli miliony v hotovosti nebo luxusní bourbon. Seriál o skutečných zločinech.

Máme jasno – 3. řada

Tenhle naučný seriál z dílny studia Vox prozkoumává širokou škálu témat, jakými jsou divoký svět K-popu, nárůst popularity kryptoměn nebo neustále selhávající diety.

Mladá modrá krev – 1. řada

Princ Wilhelm si zvyká na nový život na prestižní Hillerské internátní škole. Naslouchat hlasu vlastního srdce ale bude těžší, než si myslel.

Nahý režisér – 2. řada

V Japonsku osmdesátých let dokázal jeden odhodlaný muž v každém neúspěchu najít novou příležitost. Jmenoval se Tóru Muraniši a v branži způsobil úplnou revoluci.

Práva – 1. řada

Na prestižní škole dojde k děsivému neštěstí. Přísný profesor práva a jeho ambiciózní studenti ale zkusí využít svých znalostí a dosáhnout spravedlnosti.

Prolomit hranice: Naše planeta je věda

David Attenborough a vědec Johan Rockström zkoumají rozvrat biodiverzity na planetě Zemi a hledají způsob, jak odvrátit krizi.

Sweet Tooth: Chlapec s parožím – 1. řada

Roztomilý kluk, co je napůl člověk a napůl jelen, se s mrzutým chlápkem, který ho vzal pod křídla, vydává hledat nový začátek v nebezpečném postapokalyptickém světě.

Tenkrát poprvé – 2. řada

Indicko-americká teenagerka zažila traumatický rok. Teď by chtěla hlavně poskočit na žebříčku popularity – jenže kamarádi, rodina ani její pocity jí to vůbec neulehčují.

Vládci vesmíru: Odhalení – 1. řada

Katastrofální bitva rozbila Eternii na kusy a Teela a její překvapiví spojenci teď musí zabránit zániku vesmíru. Pokračování klasiky z 80. let.