13 největších filmů a seriálů, které Netflix ukázal v týdnu

Foto: Sweet Girl, Přísně tajné projekty UFO, Zaklínač. Zdroj: Netflix

Sociální sítě Netflixu mají za sebou rušný týden. A to nejen díky Witcherconu, který se z velké části zaměřil na druhou řadu Zaklínače, dostatek prostoru dostaly samozřejmě další očekávané projekty. Netflix ukázal trailery k filmovému Království zombie, dokumentární sérii Přísně tajné projekty UFO nebo třetímu Stánku s polibky.

Beckett

Po tragické dopravní nehodě v Řecku se americký turista Beckett ocitne uprostřed nebezpečného politického spiknutí. A aby si zachránil život, musí se dát na útěk. Na Netflixu od 13. srpna.

Control Z – 2. řada

Na střední škole řádí hacker, který vyzrazuje tajemství studentů. Osamělá, ale všímavá Sofia se pokusí odhalit, kdo to má celé na svědomí. Na Netflixu od 4. srpna.

Jak prodávat drogy přes internet (rychle) – 3. řada

Podivínský teenager chce získat zpět expřítelkyni, a tak začne online prodávat extázi přímo ze svého pokoje. A vypracuje se na jednoho z největších evropských dealerů. Na Netflixu od 27. července.

Království zombie: Ashin ze severu

Tragédie, zrada a tajemný objev doženou mladou ženu k pomstě za vyvraždění její rodiny a kmene. Speciální epizoda Království zombie. Na Netflixu od 23. července.

Krvavě rudé nebe

Letadlo na noční lince přes Atlantik unesou teroristi a žena, která trpí záhadnou nemocí, musí ukázat, co se v ní skrývá, aby zachránila svého synka. Na Netflixu od 23. července.

Naomi Ósaka – 1. řada

Osobně pojatý seriál, ve kterém tenisová šampionka Naomi Ósaka na cestě za úspěchem a slávou zkoumá odlišné kultury, ze kterých pochází, i svoji pestrou identitu. Na Netflixu od 13. července.

Přísně tajné projekty UFO: Odtajněno

Různá svědectví o údajných setkáních s mimozemšťany byla dávno označena za nevěrohodná. Spousta lidí si ale přesto myslí, že UFO určitě existuje. Na Netflixu od 3. srpna.

Stánek s polibky 3

O prázdninách před očekávaným nástupem na vysokou se musí Elle vypořádat s nejtěžší volbou svého života: má se přestěhovat za Noahem, klukem svých snů, nebo dodržet slib, který už kdysi dala svému nejlepšímu kamarádovi? Na Netflixu od 11. srpna.

Sweet Girl

Muž (Jason Momoa) odpřisáhne, že potrestá všechny, kteří způsobili smrt jeho manželky. Musí ale taky ochránit to poslední, co mu z rodiny zbylo – svoji dceru. Na Netflixu od 20. srpna.

Transformers: Války o Cybertron: Království – 1. kapitola

Zběsilý závod o to, kdo jako první najde Prajiskru, vyvrcholí na podivné planetě, kde se budoucnost střetne s přítomností. Na Netflixu od 29. července.

Vládci vesmíru: Odhalení – 1. řada

Katastrofální bitva rozbila Eternii na kusy a Teela a její překvapiví spojenci teď musí zabránit zániku vesmíru. Pokračování klasiky z 80. let. Na Netflixu od 23. července.

Zaklínač – 2. řada

Geralt z Rivie, nájemný zmutovaný lovec příšer, cestuje za svým osudem bouřlivým světem, kde lidé jsou často ohavnější než různé bestie. Na Netflixu od 17. prosince.

Zaklínač: Vlčí sen

Animovaný film ve 2D, který odhaluje zatím nepoznaná zákoutí Zaklínačova světa a taky další vážnou hrozbu pro celý Kontinent. Na Netflixu od 23. srpna.