10 výborných hororů, které nedávno přidal Netflix

Foto: Netflix

Trilogii Ulice strachu doprovodily v nabídce Netflixu další neméně zajímavé horory. Za poslední dva měsíce Netflix přidal Drákulu od režiséra Francise Forda Coppoly (vyhledávejte jako Bram Stoker’s Dracula), italský Klasický horor, remake Pátku třináctého nebo pokračování hororové komedie Zombieland.

Drákula

Hrabě Drákula se vypravuje do Londýna hledat ženu, která je až příliš podobná jeho zesnulé ženě. Ale lovec upírů Dr. Van Helsing se rozhodne Drákulovo běsnění zastavit. Gary Oldman, Winona Ryder a Anthony Hopkins v gotickém příběhu, který režíroval Francis Ford Coppola.

Klasický horor

Děsivý a napínavý film, ve kterém se několik lidí na cestě po jižní Itálii ztratí v lese a čeká je zoufalý boj o život. Originál z dílny Netflixu, který si půjčuje to nejlepší z klasických hororů.

matka!

Básník s manželkou žijí v tichém domě na odlehlém místě. Když jim ale na dveře zaklepou různí nezvaní lidé, začne se jim klidný život rozpadat pod rukama. Strhující podívaná díky kameře Matthewa Libatiquea. Natočil Darren Aronofsky (Requiem za sen).

Máma

Partička teenagerů je nadšená, když jim postarší žena nakoupí alkohol a dovolí jim pařit u ní ve sklepě. Její pohostinnost se ale brzy změní v posedlost. Oscarová Octavia Spencer v thrilleru od Tatea Taylora, režiséra filmu Černobílý svět.

Osmá noc

V jedné ruce růženec a v druhé ostrá sekera. Tenhle mnich nahání tisíce let starého ducha, který ovládá lidi a rozpoutal na Zemi úplné peklo. Jihokorejský horor, který stojí na poctivě vybudovaném napětí.

Pátek třináctého

V tomhle remaku klasického drasťáku probudí skupina mladých táborových vedoucích hněv Jasona Voorheese, maskovaného maniakálního vraha. Horor z produkce Michaela Baye.

Poslední nás zachrání

Mladá dívka uvízne ve fiktivním světě kultovního hororu, ve kterém před 20 lety hrála její zesnulá matka. Taissa Farmiga a Malin Åkerman v originálním hororu, který rozhodně dokáže pobavit.

Trilogie Ulice strachu

V roce 1994 skupina teenagerů zjistí, že různé děsivé události, které se už po generace odehrávají v jejich městě, spolu možná souvisejí – a že na řadu přijdou příště možná právě oni. Trilogie vychází z oblíbené hororové série R. L. Stinea a sleduje noční můry a zlověstnou historii městečka Shadyside.

Vymítač ďábla: Zrození

Otec Lankester Merrin odjíždí po konci 2. světové války do Afriky, kde pečuje o místní komunitu. Netuší ale, že ho čeká střetnutí s démonickou bytostí jménem Pazúzu. Prequel legendárního hororu ze 70. let.

Zombieland: Rána jistoty

Čtyři zabijáci zombíků se vracejí na scénu. Čekají na ně rodinné trable i krvavé bitky a narazí taky na další lidi, kteří přežili, i na nový druh nemrtvých. Hororová komedie, která původnímu filmu rozhodně nedělá ostudu.