10 nelegálně nejstahovanějších filmů (nejen) z Netflixu minulého týdne

Foto: Space Jam (Warner Bros.), Válka zítřka (Prime Video), Výbušnej koktejl (Netflix)

Uvedení Black Widow na Disneyho streamu bylo zřejmě chybou, již druhý týden po sobě se nachází v čele žebříčku, a tržby z kin stále klesají. Na druhém místě se objevuje Výbušnej koktejl, původně film od Netflixu, který se však v Česku chystá do kin. Třetí příčka patří Válce zítřka s Chrisem Prattem, jenž zachraňuje budoucnost na Prime Video. Nový Space Jam, který vtrhnul do kin a na HBO Max je zatím pátý.

Nejstahovanější filmy 28. týdne 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Luca

Snímek studií Disney a Pixar Luca, odehrávající se v malebném městečku italské riviéry, vypráví o dospívajícím chlapci, který zažívá nezapomenutelné letní prázdniny plné zmrzliny, těstovin a vyjížděk na mopedu. (uvedeno na Disney+)

9. Ulice strachu – 1. část: 1994

Po sérii brutálních vražd se dospívající dívka a její přátelé postaví zlu, které jejich nechvalně proslulé město dusí už celá staletí. Vítejte v Shadyside. První díl hororové trilogie od režisérky L. Janiak podle knižních hitů R. L. Stinea. (uvedeno na Netflixu)

8. Mimi šéf: Rodinný podnik

Mimi šéf Ted a jeho bratr Tim jsou sice už dospělí a jejich cesty se rozešly. Ale teď oba bratři vrací na plátna kin. Musí totiž znovu spojit své síly v boji proti dalšímu padouchovi, kterým je Dr. Erwin Armstrong. (uvedeno na Peacock)

7. Cruella

Film se odehrává v době londýnské punckrockové revoluce 70. let a sleduje vzpurné počátky nechvalně proslulé módní darebačky, Cruelly de Vil. (uvedeno na Disney+)

6. Tiché místo: Část II

Pragmatické ženě je jasné, že přežít dokážou jen s pomocí dalších přeživších. Právě tak začíná příběh druhé části Tichého místa. Abbottovi opouštějí svou farmu, díky systému přísných pravidel relativně bezpečné útočiště. (uvedeno na Paramount+)

5. Space Jam: Nový začátek

Když jsou LeBron a jeho syn Dom uvězněni v digitálním prostoru, musí je LeBron dostat domů, do bezpečí tím, že povede celou bandu notoricky nedisciplinovaných Looney Tunes k vítězství nad digitalizovanými šampiony. (uvedeno na HBO Max)

4. Zabijákova žena & bodyguard

Osobní strážce v podání Ryana Reynoldse plánuje klidný odpočinek od svého smrtícího zaměstnání, osobní terapeut mu používání zbraní na nějaký čas dokonce zakázal. Přesto bude muset uzavřít další partnerství s nájemným vrahem s tváří Samuela L. Jacksona. (oficiálně na VOD od 22. července)

3. Válka zítřka

Film vypráví příběh o skupině cestovatelů v čase, která se vrací z roku 2051, aby současníky informovala o hrozícím zániku lidstva. Třicet let v budoucnosti totiž lidstvo prohrává celosvětovou válku s vetřelci z vesmíru. (uvedeno na Prime Video)

2. Výbušnej koktejl

Kvůli svému zaměstnání jako profesionální vrah byla Scarlet nucena opustit svou dceru Sam a dát se na útěk. O několik let později ze Sam vyrostla chladnokrevná zabijačka po vzoru své matky. (uvedeno na Netflixu)

1. Black Widow

Skupina velmi nebezpečných lidí odhalila už téměř zapomenutou minulost Black Widow, a ta se proto musí vydat na cestu napříč celým světem, zatímco je pronásledována Taskmasterem – neúprosným zabijákem, jehož jediný úkol je ji zničit. (uvedeno na Disney+)