10 nejstahovanějších filmů 27. týdne (nejen) z Netflixu

Foto: Settlers (IFC Films), Black Widow (Marvel), Zabijákova žena a bodyguard (Lionsgate)

První filmová marvelovka po pandemii se podle předpokladů stala nejstahovanějším filmem týdne (americkou premiéru v kinech doprovází uvedení na streamu Disney+), druhé místo patří Válce zítřka s Chrisem Prattem (s českým dabingem na Prime Video). Tiché místo II zakotvilo na službě Paramount+ a v žebříčku mu patří třetí pozice. Podle serveru TorrentFreak se mezi deset nejstahovanějších dostaly i dvě novinky z Netflixu, Ulice strachu – 1. část a Mrazivá past, která ovšem v Česku jde pouze do kin.

Nejstahovanější filmy 27. týdne 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Settlers

Remmy a její rodiče, uprchlíci ze Země, našli klid na marťanské hranici, dokud se v kopcích za jejich farmou neobjeví cizí lidé. Film je vyprávěn ve třech částech a sleduje Remmy, která se snaží přežít v neklidné krajině. (oficiálně na VOD od 23. července)

9. Luca

Snímek studií Disney a Pixar Luca, odehrávající se v malebném městečku italské riviéry, vypráví o dospívajícím chlapci, který zažívá nezapomenutelné letní prázdniny plné zmrzliny, těstovin a vyjížděk na mopedu. (uvedeno na Disney+)

8. Mrazivá past

V odlehlé oblasti severní Kanady dojde k sesutí těžce přístupného diamantového dolu. Zůstane v něm uvězněna skupina horníků, kterým postupně dochází kyslík. Jedinou jejich nadějí na záchranu je tým v čele se zkušeným řidičem kamionu. (uvedeno na Netflixu)

7. Cruella

Film se odehrává v době londýnské punckrockové revoluce 70. let a sleduje vzpurné počátky nechvalně proslulé módní darebačky, Cruelly de Vil. (uvedeno na Disney+)

6. Ulice strachu – 1. část: 1994

Po sérii brutálních vražd se dospívající dívka a její přátelé postaví zlu, které jejich nechvalně proslulé město dusí už celá staletí. Vítejte v Shadyside. První díl hororové trilogie od režisérky L. Janiak podle knižních hitů R. L. Stinea. (uvedeno na Netflixu)

5. Mimi šéf: Rodinný podnik

Mimi šéf Ted a jeho bratr Tim jsou sice už dospělí a jejich cesty se rozešly. Ale teď oba bratři vrací na plátna kin. Musí totiž znovu spojit své síly v boji proti dalšímu padouchovi, kterým je Dr. Erwin Armstrong. (uvedeno na Peacock)

4. Zabijákova žena & bodyguard

Osobní strážce v podání Ryana Reynoldse plánuje klidný odpočinek od svého smrtícího zaměstnání, osobní terapeut mu používání zbraní na nějaký čas dokonce zakázal. Přesto bude muset uzavřít další partnerství s nájemným vrahem s tváří Samuela L. Jacksona. (oficiálně na VOD od 22. července)

3. Tiché místo: Část II

Pragmatické ženě je jasné, že přežít dokážou jen s pomocí dalších přeživších. Právě tak začíná příběh druhé části Tichého místa. Abbottovi opouštějí svou farmu, díky systému přísných pravidel relativně bezpečné útočiště. (uvedeno na Paramount+)

2. Válka zítřka

Film vypráví příběh o skupině cestovatelů v čase, která se vrací z roku 2051, aby současníky informovala o hrozícím zániku lidstva. Třicet let v budoucnosti totiž lidstvo prohrává celosvětovou válku s vetřelci z vesmíru. (uvedeno na Prime Video)

1. Black Widow

Skupina velmi nebezpečných lidí odhalila už téměř zapomenutou minulost Black Widow, a ta se proto musí vydat na cestu napříč celým světem, zatímco je pronásledována Taskmasterem – neúprosným zabijákem, jehož jediný úkol je ji zničit. (uvedeno na Disney+)