Kde sledovat The Tomorrow War (Válka zítřka) online

Foto: Amazon Prime

The Tomorrow War (Válka zítřka) je velkolepá sci-fi z produkce Amazonu, kterou lze sledovat online na službě Amazon Prime Video. Film vyšel s českým dabingem i titulky. Uvedení na dalších streamech se nepředpokládá. V hlavní roli se objevil Chris Pratt z filmů od Marvelu.

Film vypráví příběh o skupině cestovatelů v čase, která se vrací z roku 2051, aby současníky informovala o hrozícím zániku lidstva. Třicet let v budoucnosti totiž lidstvo prohrává celosvětovou válku s vetřelci z vesmíru. Jedinou možností jak bitvu vyhrát, je transport vojáků a civilistů z roku 2021 do roku 2051, kde pomohou přeživším čelit invazi. Mezi rekruty se dostane středoškolský učitel (Chris Pratt), který je odhodlaný zachránit svět kvůli své dceři. Společně s týmem expertů se vydává do ruin budoucího světa, aby ho zbavili nevítaných hostů a přepsali dějiny.

Amazon Prime je streamovací služba od společnosti Amazon, která chce v Česku konkurovat Netflixu a HBO GO. A zatím se jí to daří celkem úspěšně. Český dabing a titulky postupně přibývají a stejně tak i rozmanitý obsah. Největšími lákadly jsou třeba The Grand Tour s britskou trojicí z Top Gearu, superhrdinský seriál The Boys, stratrekovský Picard nebo Mr. Robot se skvělým Rami Malkem. První týden na službě Amazon Prime je zdarma, posléze uživatelé platí necelých 160 korun měsíčně (aktuálně v akci za 80 Kč).

Film je na Amazon Prime od 2. července 2021.

Foto: Amazon Prime