Rychle a zběsile 9 řádí v kinech i ve 4DX

Foto: Universal Pictures

Nechcete se vám k vodě, ale ani se pařit doma v horkém letním počasí? Tak vyrazte do Cinema City a rovnou do sálu 4DX na nový díl Rychle a zběsile.

Redakce společně s přáteli vyrazila ve středu 16. června 2021 na předpremiéru Rychle a zběsile 9 do OC Chodov Cinema City ve 4DX a stálo to za to. Film s Vinem Dieselem a jeho partou je pro tento formát jako dělaný a divák si tak může užít zábavnou podívanou se spoustu efektů. Vůně, mlha, světelná show, bubliny, voda, blesky, silný vítr, slabé údery do zad nebo hýždí, pohyb sedaček – to vše lze zažít na vlastní kůži v nejmodernějších sálech. I pokud adrenalinová série Rychle a zběsile není vaším šálkem kávy, moderní technologie 4DX rozhodně stojí za vyzkoušení.

Ve filmu Rychle a zběsile 9 má Dominic Toretto už zase trable s rodinou, tentokrát ale úplně jiné, než byste asi čekali. Kyberteroristka Cipher se navíc oklepala z direktu, který ji rychlá a zběsilá parta uštědřila, a je odhodlána jim to všem vrátit i s úroky. Ve filmu režiséra Justina Lina, který natočil celkem už pět filmů ze série, včetně Tokijské jízdy a oblíbené pětky, se tentokrát po boku Vina Diesela objeví Lucas Black, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, John Cena, Charlize Theron, Helen Mirren a Nathalie Emmanuel.

V České republice můžete 4DX sály navštívit v Cinema City Chodov, Cinema City Nový Smíchov a Cinema City Plzeň.