8 trailerů týdne: Free Guy, Ulice strachu nebo Shoky & Morthy

Foto: Warner Bros., 20th Century Studios, Falcon

Pojďte se s námi podívat na osm trailerů, které byly uvedeny za poslední týden.

Free Guy

Bankovní úředník (Ryan Reynolds) jednoho dne zjistí, že je pouhá nehratelná postavička v pozadí open-world videohry. Poté se ale vzepře a pokusí se vzít osud do vlastních rukou a při tom zachránit svět. Nový trailer skvěle ukazuje hravou stránku světa, ve kterém se příběh bude odehrávat. V českých kinech má film premiéru 12. srpna.

Great White

Pět pasažérů malého letadla uvízne na záchranném člunu, jejich letadlo totiž zničil žralok, který má spadeno i na pasažéry. Už z traileru jde poznat, že je film inspirován dvěma klasickými filmy – Čelistmi od Stevena Spielberga a Záchranným člunem od Alfreda Hitchcocka.

Shoky & Morthy: Poslední velká akce

Shoky a Morthy (Štěpán Kozub a Jakub Štáfek) jsou nejen dlouholetí kamarádi, ale také poměrně úspěšní youtubeři. Jejich sláva ale začíná upadat, rozhodnou se udělat poslední velkou akci a natočit jejich nejambicióznější video. Samotný trailer slibuje skvělou zábavu plnou vtipných hlášek. Premiéra v kinech bude 5. srpna.

Space Jam: Nový začátek

LeBron James, žijící basketbalová legenda, a jeho syn Dom se ocitnou ve světě Looney Tunes. Jediná naděje, jak se dostat zpět domů, je porazit tým Goons. Další zajímavosti o filmu se dočtete zde.

Stalker

Andy se přestěhuje do Los Angeles, kde chce poznat nové lidi. Tam pozná Rogera, se kterým se dá do řeči. Po chvíli se ale jeho nový kamarád chová na Andyho vkus trochu divně a začne trávit čas se Sam, jeho novou přítelkyní. Rogerovi se to moc nelíbí, a nejen Andymu pobyt v Los Angeles znepříjemní. Už z traileru je cítit napínavá atmosféra, která nás snad bude provázet i v celém filmu.

Tammy Faye

Životopisné drama o Tammy Faye Bakkerové (Jessica Chastain) a jejím manželovi Jimovi (Andrew Garfield). Podíváme se za oponu největších televizních pastorů, kteří ze skromných začátků vybudovali největší náboženskou televizní síť. Jejich slávu ale lemují kontroverze a skandály.

Tick, Tick… Boom

Tvůrce úspěšného muzikálu Hamilton Lin-Manuel Miranda přichází s trailerem ke svému režisérskému debutu celovečerního snímku podle autobiografie Jonathana Larsona. V něm sledujeme Jona (Andrew Garfield), který už nechce být číšníkem a dal si za cíl napsat nejlepší americký muzikál všech dob. Skvělý trailer slibuje nadprůměrnou netflixovskou podívanou.

Ulice strachu

Děsivý trailer nám dává ukázku ze všech tří dílů nové hororové trilogie od Netflixu na motivy knih R. L. Stinea. Skupina teenagerů, mezi kterými najdeme také hvězdy ze seriálu Stranger Things, se snaží přijít na kloub děsivým událostem, které se v jejich městě Shadyside odehrávají po generace. První část bude uvedena 2. července a další dvě části se postupně objeví týden poté.