14 filmů a seriálů, které Netflix vypustí ještě v červnu

Netflix chystá pro každého něco.

Foto: Skylines (Vertical Entertainment), Nabarvené ptáče (Bioscop), Too Hot to Handle (Netflix)

Netflix nepoleví ani ve zbytku horkého června a svou nabídku obohatí o další zajímavé novinky. Diváci se dočkají druhé řady oblíbeného japonského seriálu Nahý režisér, pokračování také dostane mírně bláznivá reality-show Too Hot to Handle. Netflix ale chystá novinky i pro filmové fajnšmekry. Ke konci měsíce dorazí polský thriller Prime Time s hvězdou oceňovaného filmu Corpus Christi nebo Nabarvené ptáče ověnčené deseti Českými lvi.

Květinový dům: Film

Sourozenci De La Moraovi vymyslí ďábelský plán, jak se dostat do domu, ve kterém kdysi bydlela jejich rodina. Je tam totiž schovaná velmi cenná a důležitá věc. (23. června)

Na papíře dobrý

Stand-upová komička žila celá léta jenom prací, ale teď narazila na chlapa, co je na pohled dokonalý: chytrý, pozorný, úspěšný… to snad ani nemůže být pravda. (23. června)

Případ Wanninkhof–Carabantes

Roku 1999 byla zavražděna mladá dívka Rocío Wanninkhof a podezření padlo na Dolores Vázquez, bývalou přítelkyni její matky. Je vinna? Pravdu odhalí až další oběť. (23. června)

Too Hot to Handle – 2. řada

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (23. června)

Zaklínač: Netflix ukázal dvanáct vteřin z druhé řady

Nahý režisér – 2. řada

V Japonsku osmdesátých let dokázal jeden odhodlaný muž v každém neúspěchu najít novou příležitost. Jmenoval se Tóru Muraniši a v branži způsobil úplnou revoluci. (24. června)

Sestry na startovní čáře

Tři sestry, kterým to skvěle běhá, musí tvrdě makat, aby to dotáhly na vysněné závody a překonaly všechno, co jim komplikuje život. Výjimečný příběh o dospívání. (24. června)

Sex/Život

Vdané ženě se závazky se do rodinného života znovu nabourá její bývalý. A představy o společných postelových dobrodružstvích jí zase jednou nedají spát. (25. června)

Willy a kouzelná planeta

Na vzdálené planetě čekají malý průzkumník a jeho robotí parťák, až se budou moct vrátit domů. Oba si ale musí dávat pozor na barevné tvory, co pobíhají všude kolem. (27. června)

Bláznivě zamilovaní – 1. řada

Bydlí vedle sebe a ještě chodí ke stejné psychiatričce? To je teda pořádná pruda! Jestlipak si tihle dva nakonec nebudou souzení. (30. června)

Ulice strachu: Děsivá trilogie s hvězdami Stranger Things míří na Netflix

Amerika: Film

George Washington s motorovkou a masivní pivař Sam Adams v téhle parodické verzi americké války za nezávislost Britům ten jejich čajíček pořádně osladí. (30. června)

Mrňouskové 2: Daleko od domova

Pokračování animovaného příběhu, ve kterém se malý berušák z Francie omylem dostane až do Karibiku, kde musí přežít v nebezpečné džungli. Jeho táta to ale tak nenechá! (30. června)

Nabarvené ptáče

Židovsk kluk se na cestě východní Evropou stává svědkem hrůz a zvěrstev druhé světové války. Adaptace románu, který v roce 1965 napsal Jerzy Kosiński. (30. června)

Prime Time

Na silvestra roku 1999 vnikne do televizního studia ozbrojený muž, vezme moderátorku jako rukojmí a chce promluvit v živém vysílání. (30. června)

Skylines

Záhadný mimozemský vir začne ohrožovat lidstvo, a tým elitních vojáků proto musí do vesmíru vyřešit celou situaci jednou provždy. (30. června)