10 opravdu vtipných seriálů na Netflixu, které možná neznáte

Foto: Netflix

Vtipných seriálů není nikdy dost. Pokud jste si na Netflixu užili nedávno uvedenou třetí řadu Kominského metody, a nebo jste o seriálu ještě nikdy neslyšeli, jste na správné adrese. Doporučujeme deset komediálních seriálů na Netflixu, které možná neznáte, a měli byste to napravit. Do výběru jsme zařadili Dobré místo odehrávající se v posmrtném životě, jihokorejskou romantiku Láska padá z nebe, francouzský Rodinný podnik nebo Ruskou panenku uvězněnou v časové smyčce.

Dobré místo

Díky chybě se sebestředná Eleanor Shellstrop po smrti dostane na Dobré místo. Chce tu zůstat, takže se snaží stát se lepším člověkem.

GLOW: Nádherné ženy wrestlingu

V 80. letech se v Los Angeles skupinka neúspěšných etablovala jako Nádherné ženy wrestlingu. Komedie od týmu, který stojí za seriálem „Orange Is the New Black“.

Grace a Frankie

Kamarádky nejsou, ale když jim manželé utečou jeden s druhým, slušňačka Grace a excentrická Frankie si v příběhu nominovaném na Emmy k sobě cestu najdou.

Kominského metoda

Učitel herectví Sandy Kominsky se svým nejlepším přítelem Normanem Newlanderem si navzájem pomáhají zvládat všechny peripetie stárnutí s humorem.

Láska padá z nebe

Nehoda při paraglidingu zavede jihokorejskou dědičku do Severní Koreje – a taky do života armádního důstojníka, který se rozhodne jí pomoct.

Mistr amatér

Uznávaný seriál, ve kterém herec Dev a jeho dětská parťačka Denise řeší s všelijakými kamarády lásku, práci, společenské poměry a spoustu dalších věcí.

Rodinný podnik

Francie se chystá legalizovat trávu. Neúspěšný podnikatel s rodinou proto rychle mění rodinné řeznictví na marihuanovou kavárnu.

Ruská panenka

Nadia neustále umírá a znovu prožívá oslavu svých 36. narozenin. Točí se v bizarní časové smyčce – a v úvahách o vlastní smrtelnosti.

Santa Clarita Diet

Bývali to obyčejní manželé, realiťáci, dokud se ona nezměnila a nezavedla je na cestu zkázy a smrti. V dobrém slova smyslu.

Zpátky do práce

Mateřská končí a je čas vrátit se do práce. Čtyři mamky v současném Torontu zdolávají děti, šéfy, lásku a život.