10 filmů, které piráti vzali útokem v posledních sedmi dnech

Foto: Tiché místo 2 (Paramount Pictures), Mrazivá past (Netflix), Luca (Disney)

Nová Pixarovka Luca se stala nejstahovanějším filmem týdne, v těsném závěsu se umístil Nekonečný s Markem Wahlbergem, třetí příčka patří Mrazivé pasti s Liamem Neesonem (do českých kin se teprve chystá). První desítku uzavírá horká novinka Tiché místo: Část II, o patro níže se objevuje Divoký Spirit, animák, který právě nabízejí česká kina, stejně jako většinu titulů z dnešního žebříčku. Ten vychází z dat serveru TorrentFreak.

Nejstahovanější filmy k 28. červnu 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Tiché místo: Část II

Pragmatické ženě je jasné, že přežít dokážou jen s pomocí dalších přeživších. Právě tak začíná příběh druhé části Tichého místa. Abbottovi opouštějí svou farmu, díky systému přísných pravidel relativně bezpečné útočiště. (uvedeno na Paramount+)

9. Divoký Spirit

Po sérii nešťastných příhod se Lucky vrací do rodného Miradera, jenže po letech si tu připadá spíš jako cizinka. Pak ovšem potká mustanga Spirita, tvora stejně divokého a nespoutaného, jako je ona sama. (uvedeno na Amazonu)

8. The Misfits

Poté, co se nechá naverbovat skupinou nekonvenčních zlodějů, se uznávaný zločinec Richard Pace zaplete do komplikované loupeže zlata, která má dalekosáhlé důsledky pro jeho život i životy nespočtu dalších lidí. (uvedeno na Amazon)

7. Nikdo

Když se jedné noci vloupají do jeho domu dva zloději, Hutch se rozhodne, že se jim nepostaví na odpor, aby minimalizoval nebezpečí pro členy své rodiny. Ta ale jeho rozhodnutí dvakrát neoceňuje. Že je ale někdo nenápadný, neznamená, že není nebezpečný. (uvedeno na iTunes)

6. Godzilla vs. Kong

Legendy se střetnou ve filmu Godzilla vs. Kong, kde se tito mýtičtí protivníci setkávají ve velkolepé bitvě věků a osud světa tak visí na vlásku. Epický střet mezi dvěma titány – vyvolaný neviditelnými silami – je pouze začátkem tajemství, které leží hluboko v jádru Země. (uvedeno na HBO Max)

5. Cruella

Film se odehrává v době londýnské punckrockové revoluce 70. let a sleduje vzpurné počátky nechvalně proslulé módní darebačky, Cruelly de Vil. (uvedeno na Disney+)

4. Rozhněvaný muž

H pracuje v přepravní společnosti, která každý týden převáží stovky milionů dolarů po Los Angeles. Když je H jednoho dne svědkem přepadení, o všechny gangstery se postará sám chladnokrevným způsobem. Má k tomu ale své důvody, chce najít toho, kdo mu v podobné přestřelce zabil syna. (uvedeno na iTunes)

3. Mrazivá past

V odlehlé oblasti severní Kanady dojde k sesutí těžce přístupného diamantového dolu. Zůstane v něm uvězněna skupina horníků, kterým postupně dochází kyslík. Jedinou jejich nadějí na záchranu je tým v čele se zkušeným řidičem kamionu. (uvedeno na Netflixu)

2. Nekonečný

Na pokraji duševního zhroucení jej kontaktují Nekoneční, tajné společenství, které mu prozradí, že jeho některé vzpomínky pocházejí z mnoha předchozích životů, které již prožil. (uvedeno na Paramount+)

1. Luca

Snímek studií Disney a Pixar Luca, odehrávající se v malebném městečku italské riviéry, vypráví o dospívajícím chlapci, který zažívá nezapomenutelné letní prázdniny plné zmrzliny, těstovin a vyjížděk na mopedu. (uvedeno na Disney+)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne