Kde sledovat V zajetí démonů 3 online

Foto: Warner Bros.

V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz je film z dílny hororového tvůrce Jamese Wana, který lze sledovat online na streamu HBO Max. Ten je ovšem v Česku stále nedostupný, diváci si tak musejí počkat na červnovou kino premiéru.

Vyšetřovatelé paranormálních jevů Ed a Lorraine Warrenovi se setkávají s případem, který se stane hotovou senzací. Boj o duši malého chlapce je zavede dál, než kdykoli předtím, a poprvé v historii USA se stane, že podezřelý z vraždy uvede jako svou obhajobu posedlost démonem.

Režisérskou štafetu po režisérovi Jamesi Wanovi přebral Michael Chaves, autor filmu La Llorona: Prokletá žena. Horor V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz je momentálně dostupný na americké službě HBO Max, která vstoupí do Česka v druhé polovině tohoto roku. Film však vchází do kin 24. června 2021.

Podobně jako Disney+, i HBO Max v Česku odstartuje až v druhé polovině tohoto roku a nahradí tak současné HBO GO. Oproti HBO GO bude umožní Max streamovat ve vyšším rozlišení a s lepším zvukem, díky Dolby Atmos. Na druhou stranu bude ale měsíční předplatné skoro dvakrát vyšší a ze 159 Kč se pravděpodobně vyšplhá na 320 Kč. Podobnou částku platí předplatitelé v Americe. HBO Max poskytuje obsah dalšího komiksového velikána DC Comics, který patří pod Warner Bros. HBO Max se tak stalo domovem pro filmy a seriály této společnosti a krom projektů od DC Comics tak zpřístupní očekávané filmy jako Duna, Godzilla vs. Kong, Matrix 4 nebo Mortal Kombat, jehož trailer boří rekordy v počtu sledovanosti. Právě Warner Bros. je, co se týče uvádění filmů, zatím nejradikálnější ze všech ostatních společností. Zpřístupňuje premiérové filmy na HBO Max souběžně s uvedením v kinech.

Foto: Warner Bros.