Kde sledovat film Cruella online

Foto: Disney

Cruella je hraný celovečerní film o slavné Disneyho záporačce, který lze sledovat online na streamu Disney+. Služba však zatím není dostupná v Česku, film proto putuje do kin už 10. června.

Film Cruella se odehrává v době londýnské punckrockové revoluce 70. let a sleduje vzpurné počátky nechvalně proslulé módní darebačky, Cruelly de Vil. Mladá, chytrá a kreativní podvodnice Estella je odhodlaná se prosadit ve světě módy. Spřátelí se s dvojicí mladých zlodějů, kteří oceňují její zálibu v rošťárnách. Jednoho dne se Estelle podaří zaujmout pozornost ohromně šik a děsivě haute módní legendy, baronky von Hellman, jenž ztvárnila dvojnásobná držitelka Oscara Emma Thompson. Jejich vztah však uvádí do pohybu souhrn událostí a odhalení. Estella se rozhodne přijmout svou temnou stránku a stává se drsnou, módní a pomstychtivou Cruellou.

V Českých končinách dlouho očekávaná služba Disney+ by měla být k dispozici od druhé poloviny tohoto roku. Služba svým předplatitelům nabízí filmy a seriály ze světů Marvel nebo Star Wars. Stejně tak budou poskytovány animované filmy nejen od Disneyho ale také od Pixaru, přičemž právě novým pixarovským filmem Duše si služba získala velké množství odběratelů za velice krátkou dobu. K dispozici budou také tituly společnosti 20th Century Fox, dokumenty National Geographic nebo kultovní seriál Simpsonovi. Podobně jako jiné společnosti, i Disney si prozatím nechává některé filmy pro kinodistribuci a jedním z nich je poslední marvelovský snímek Black Widow. V evropských zemích, kde je už Disney+ k dispozici, předplatné činí osm euro měsíčně. Můžeme tedy předpokládat, že se u nás bude pohybovat okolo 200 Kč za měsíc.

Foto: Disney