20 aktuálně nejpopulárnějších seriálů na Netflixu tohoto roku

Foto: Netflix

Čeští diváci upřednostňují seriály v českém znění, na předních místech aktuálně nejpopulárnějších seriálů z Netflixu se však objevují novinky i bez dabingu. Češi si letos na Netflixu zatím nejvíce oblíbili britskou Korunu (aktuálně čtvrtá řada), New Amsterdam (seriál z nemocničního prostředí) a hojně kritizovaný, ale zároveň oblíbený seriál Bridgertonovi. Mezi desítkou nejpopulárnějších se objevuje také Svět pod hlavou z produkce České televize, reality-show The Circle a zejména mezi mladším publikem oblíbený Riverdale.

20. Cesta svatojánských mušek
19. Dámský gambit
18. Sexify
17. F1: Touha po vítězství
16. Ledová archa
15. Kdo zabil Saru?
14. Ví o tobě
13. Rozčarování
12. Světlo a stíny
11. Vikingové

10. Winx Saga: Osud

Parta náctiletých se na čarodějné internátní škole Alfea odhodlaně učí ovládat svoje kouzelné schopnosti, držet krok se soupeři a neztrácet hlavu kvůli lásce.

9. The Circle – USA

V tomhle sociálním experimentu a soutěžní show jde o postavení a strategii. Hráči na internetu flirtují, hledají přátele a snaží se podvodem vyhrát 100 000 dolarů.

8. Svět pod hlavou

Policistu srazí v roce 2016 auto. Když se probere, leží v nemocnici a je rok 1982. Bude muset zjistit, jaké události tenkrát změnily osud jeho rodiny.

7. Lupin

Zloděj gentleman Assane Diop se ve šlépějích Arsèna Lupina vydává pomstít příkoří, které jeho otci způsobila jedna bohatá rodina.

6. Had

V 70. letech si nelítostný vrah Charles Sobhraj na oblíbené „stezce hipíků“ cíleně vybírá oběti mezi cestovateli, kteří objevují jižní Asii. Podle děsivé skutečnosti.

5. Riverdale

Teenager Archie a jeho parta se na své cestě úskalími sexu, lásky, školy a rodiny zaplétají do temného tajemství městečka Riverdale.

4. Ginny a Georgia

Volnomyšlenkářka Georgia vyrazí se svými dvěma dětmi, Ginny a Austinem, na sever, kde chtějí začít znova. Jenže i tahle cesta může být pěkně hrbolatá.

3. Bridgertonovi

Osm nerozlučných sourozenců Bridgertonových hledá lásku a štěstí mezi londýnskou smetánkou. Podle úspěšných románů od Julie Quinn.

2. New Amsterdam

Do nejstarší americké nemocnice nastupuje svérázný ředitel, doktor Max Goodwin, který se nebojí provětrat místní poměry a pouští se do boje o životy pacientů.

1. Koruna

Seriál sleduje politické soupeření a osobní životy za vlády královny Alžběty II. a události, které určovaly dějiny druhé poloviny 20. století.