15 seriálů, které uvede Netflix v červenu

Foto: Netflix

Netflix se v příštích týdnech, z pohledu seriálových fanoušků, rozhodně nebude držet při zemi. Už v červnu vypustí minimálně patnáct seriálů, z toho hned několik očekávaných pokračování a řadu zajímavých novinek. Hned zkraje příštího měsíce bude uveden Chlapec s parožím inspirovaný komiksem DC, dočkáme se druhé části Lupina, čtvrté řady španělské Elity nebo nových dílů odvážné reality-show Too Hot to Handle. Už víte, které seriály si v červnu nenecháte ujít?

Tři metry nad nebem – 2. řada

Příběh letní lásky dvou mladých lidí s odlišnými osudy, kteří se do sebe zamilují na italských březích Jadranu. Inspirováno knihami Federica Moccii. (3. června)

Sweet Tooth: Chlapec s parožím

Roztomilý kluk, co je napůl člověk a napůl jelen, se s mrzutým chlápkem, který ho vzal pod křídla, vydává hledat nový začátek v nebezpečném postapokalyptickém světě. (4. června)

Na pohodu – 2. řada

Standupová komička Mae Martin se snaží zorientovat v novém vášnivém a složitém vztahu se svojí přítelkyní George a zároveň se potýká s úskalími střízlivosti. (4. června)

Trese: Strážkyně světů

Alexandra Treseová udržuje klid v Manile, kde se temné nadpřirozené síly mísí se zločinným podsvětím. Zdá se ale, že se schyluje k bouři. (11. června)

Lupin – 2. část

Zloděj gentleman Assane Diop se ve šlépějích Arsèna Lupina vydává pomstít příkoří, které jeho otci způsobila jedna bohatá rodina. (11. června)

Zpátky do práce – 5. řada

Mateřská končí a je čas vrátit se do práce. Čtyři mamky v současném Torontu zdolávají děti, šéfy, lásku a život. (15. června)

Město tučňáků

Do malebného městečka v Jižní Africe se slétá různorodá směsice ohrožených tučňáků, aby si našli partnera, vyvedli mladé a družili se s domorodci. (16. června)

Dar – 3. řada

Malířka z Istanbulu odhalí velkolepá tajemství o archeologických vykopávkách v turecké Anatolii, která souvisejí s její vlastní minulostí. (17. června)

Temné léto – 2. řada

V krušných počátcích zombie apokalypsy se skupina zcela neznámých lidí musí semknout a najít v sobě sílu, aby dokázali přežít a dostat se zpátky ke svým blízkým. (17. června)

Elita – 4. řada

Tři studenti z chudých poměrů nastoupí ve Španělsku na exkluzivní soukromou školu a jejich střet s bohatšími vrstevníky skončí vraždou. (18. června)

Nejúžasnější ubytování

Reality show, ve které tři mladí lidé cestují po světě, zkoušejí ubytování všeho druhu a dělí se s diváky o svoje zážitky a tipy. (18. června)

Too Hot to Handle – 2. řada

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (23. června)

Godzilla Singular Point

Záhadná píseň svede dohromady doktorandku a inženýra. Společně se pak postaví nepředstavitelné síle, která může znamenat zkázu pro celý svět. (24. června)

Nahý režisér – 2. řada

V Japonsku osmdesátých let dokázal jeden odhodlaný muž v každém neúspěchu najít novou příležitost. Jmenoval se Tóru Muraniši a v branži způsobil úplnou revoluci. (24. června)

Sex/Život

Foto: Netflix

Máma dvou dětí žijící na předměstí začne vzpomínat a snít, což vede ke střetu její velice vdané přítomnosti s nespoutanou minulostí jejího mládí. (25. června)