15 posledních přidaných filmů s češtinou na Netflixu

Foto: Warner Bros., TriStar Pictures, Universal Pictures

Na Netflix se vrátila Pařba ve Vegas a její třetí díl, přidáno bylo i několik Netflix originálů včetně hororu Co jsme viděli, co jsme slyšeli, skvělý animák Rodina na baterky nebo Utajený pasažér s Annou Kendrick ve vesmíru. Za pozornost rozhodně stojí postarší drama Nadaný žák, které se přemístilo z HBO GO právě na Netflix, trojice animovaných Resident Evilů nebo dobrodružný film pro celou rodinu, Alfa. Na Netflixu se překvapivě objevil také Joker s oscarovým Joaquinem Phoenixem, ovšem bez českých titulků.

Alfa

Chlapec a vlk si během poslední doby ledové vytvoří přelomové pouto. Vydají se na cestu nemilosrdnou divočinou, aby se znovu shledali s chlapcovým kmenem. (české titulky)

Co jsme viděli, co jsme slyšeli

Mladá žena opustí s manželem Manhattan a usadí se na venkově, kde ale brzy zjistí, že nový dům i její muž skrývají zlověstná tajemství. (český dabing)

Free to Play

Dokument o třech profesionálních hráčích videoher, kteří na mezinárodním turnaji soutěží o milion dolarů. (české titulky)

Homunculus

Bezdomovec, který ztratil paměť, získá po experimentálním lékařském zákroku schopnost vidět skrytá lidská traumata. Představy se mu ale začnou míchat s realitou. (české titulky)

My

Idylická dovolená v chatě na pláži se změní v noční můru, když spokojenou rodinku přijdou navštívit její děsiví dvojníci. (české titulky)

Nadaný žák

Foto: Netflix

Todd Bowden pozná, že je Kurt Dussander nacistický válečný zločinec. Vydíráním ho přinutí, aby mu podrobně popsal, jak fungovaly koncentrační tábory. (české titulky)

Pařba ve Vegas

Když se tři týpci konečně proberou z divoké rozlučky se svobodou, nemůžou najít svého nejlepšího kamaráda – což je trochu nepříjemné, protože právě on je budoucí ženich. (české titulky)

Pařba na třetí

Vlčí smečka se vrací do Vegas a snaží se donutit Alana, aby zase začal brát prášky. Zapletou se ale do potíží s panem Chowem a naštvaným mafiánským bossem Marshallem. (české titulky)

Resident Evil: Rozklad

Foto: Sony Pictures JP

V animované verzi ságy Resident Evil se Clair s Leonem sejdou na letišti, kde se pohybuje zombie nakažená T-virem. (české titulky)

Resident Evil: Vendeta

Agenti bojují proti pomstychtivému nepříteli, který hodlá do světa vypustit smrtící vir. Druhé pokračování animované série. (české titulky)

Resident Evil: Zatracení

Agent FBI Leon se na stopě dosud největšího zla vydá do Evropy rozvrácené válkou, kde obyvatele ohrožují smrtící biologické zbraně. (české titulky)

Rodina na baterky

Vyjeli si na pořádný výlet, ale robotí apokalypsa jim zatla tipec. Teď má Mitchellovic rodinka, ulítlá jako žádná jiná, na krku záchranu celého lidstva. (český dabing)

Utajený pasažér

Utajený pasažér omylem poškodí základní systémy podpory života vesmírné lodi, která letí k Marsu. Zásoby docházejí, důsledky pro misi můžou být fatální a posádku čeká nelehká volba. (český dabing)

Výlet s mámou

Mladý vynálezce jede propagovat svůj nový produkt a vezme s sebou i mámu. Chce ji totiž dát dohromady s její starou láskou. (české titulky)

Žák

Pochybnosti o sobě, oběti a každodenní boje přivedou odhodlaného zpěváka do pořádné krize. Velký sen o tom, jak se stane slavným mistrem, se totiž ne a ne splnit. (české titulky)