11 nedávných seriálových hitů od Netflixu, které mají dabing

Foto: Netflix

Seriálové hity se nerodí každý den, ty od Netflixu k tomu mají ale hodně blízko. Jen za poslední měsíce Netflix uvedl desítky kvalitních seriálových počinů, ovšem jen některé z nich se dočkaly velké popularity a ještě menšímu počtu z nich byl vyroben český dabing. Mezi největší nadabované seriálové hity, které měly premiéru na Netflixu v poslední době, jsme zařadili superhrdiské Jupiter’s Legacy, novou řadu Koruny, dodatečně nadabovaného Lupina a reality-show Too Hot to Handle nebo fantasy Světlo a stíny.

Jupiter’s Legacy

Jsou první generací superhrdinů. Ale jak předávají štafetu svým dětem, přibývá sporů – a stará pravidla přestávají platit.

Jurský svět: Křídový kemp – 2. řada

Šest teenagerů si mělo užívat dobrodružství na táboře na Isla Nublar. Místo toho ale musí společně bojovat o holý život, když ze zajetí na ostrově uprchnou dinosauři.

Koruna – 4. řada

Seriál sleduje politické soupeření a osobní životy za vlády královny Alžběty II. a události, které určovaly dějiny druhé poloviny 20. století.

Lupin

Zloděj gentleman Assane Diop se ve šlépějích Arsèna Lupina vydává pomstít příkoří, které jeho otci způsobila jedna bohatá rodina.

Sexify

Studentka s mizivými milostnými zkušenostmi vymýšlí s partou kámošek inovativní sex appku. Aby uspěly mezi tvrdou konkurencí, musí ale zkoumat znepokojivý svět intimity.

Světlo a stíny

Osiřelá kreslička map Alina Starková na sebe přivolá hněv temných sil, když dá průchod neuvěřitelné moci, která může změnit osud jejího válkou zmítaného světa.

Too Hot to Handle

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu.

Velký průvodce meditací

Headspace představuje příjemně animovaný pohled na výhody meditace a nabízí techniky a instrukce, abyste se do toho mohli pustit i vy.

Winx Saga: Osud

Parta náctiletých se na čarodějné internátní škole Alfea odhodlaně učí ovládat svoje kouzelné schopnosti, držet krok se soupeři a neztrácet hlavu kvůli lásce.

Záhadné sídlo Bly

Když je někdo mrtvý, ještě to neznamená, že už tu není. Gotický romantický příběh od tvůrce seriálu „Dům na kopci“, ve kterém chůva padá do propasti děsivých tajemství.

Zámek a klíč

Tři sourozenci s mámou se po otcově vraždě nastěhují na jeho rodové sídlo. Objeví kouzelné klíče, které odemykají nové schopnosti – a tajemství.