11 posledních Netflix originálů s českým dabingem

Foto: Netflix

Novinek v českém znění přibývá na Netflixu stále častěji. Jen za poslední měsíc Netflix přidal jedenáct filmů a seriálů, které obsahují dabing v našem mateřském jazyce. Stalo se tak u superhrdinské série Jupiter’s Legacy od tvůrců Kick-Ass a Daredevila, druhé řady antologie Love, Death & Robots, jednoho z nejlepších animáků roku Rodiny na baterky nebo tento týden uvedené Ženy v okně s Amy Adams. Snad bude tento trend pokračovat i nadále.

Co jsme viděli, co jsme slyšeli

Mladá žena opustí s manželem Manhattan a usadí se na venkově, kde ale brzy zjistí, že nový dům i její muž skrývají zlověstná tajemství.

Jupiter’s Legacy – 1. řada

Jsou první generací superhrdinů. Ale jak předávají štafetu svým dětem, přibývá sporů – a stará pravidla přestávají platit.

Kyslík

Liz se probudí v kryokomoře a musí si rychle vybavit, kdo vlastně je, aby se dostala ven, než jí dojde kyslík.

Love, Death & Robots – 2. řada

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. Sledovat zásadně v soukromí!

Poslední děti na Zemi: Všechno nejlepší k apokalypse (interaktivní)

Pomozte Jackovi a jeho kamarádům porazit příšery a zůstat naživu! Poslední děti na Zemi v zábavném interaktivním dobrodružství.

Rodina na baterky

Vyjeli si na pořádný výlet, ale robotí apokalypsa jim zatla tipec. Teď má Mitchellovic rodinka, ulítlá jako žádná jiná, na krku záchranu celého lidstva.

Sexify – 1. řada

Studentka s mizivými milostnými zkušenostmi vymýšlí s partou kámošek inovativní sex appku. Aby uspěly mezi tvrdou konkurencí, musí ale zkoumat znepokojivý svět intimity.

Světlo a stíny – 1. řada

Osiřelá kreslička map Alina Starková na sebe přivolá hněv temných sil, když dá průchod neuvěřitelné moci, která může změnit osud jejího válkou zmítaného světa.

Thunder Force

Dvě nejlepší kamarádky z dětství jsou zase spolu. Jedna z nich totiž objevila látku, co dělá z lidí superhrdiny, takže se trochu nečekaně můžou postavit zločincům.

Utajený pasažér

Odhalení ukrytého pasažéra ohrozí životy všech tří členů posádky, co právě vyrazila na misi na Mars. A přiměje je volit mezi špatným a ještě horším řešením.

Žena v okně

Kvůli agorafobii se drží doma, ale posedlost novými sousedy jí nedá spát – psycholožka, co se snaží vyřešit brutální zločin, který na vlastní oči viděla z okna.