10 trailerů týdne: Venom 2 a novinky z Netflixu

Minulému týdnu velí Netflix, který nám představil šest nových trailerů. Těšit se můžeme na dva propletené romantické příběhy natočené podle knihy Jojo Moyesové s názvem Poslední dopis od milence, za srdce nás také chytí Kevin Hart v roli svobodného otce malé dcerky, jenž začíná prahnout po mamince. Stranger Things se navrátilo do minulosti v první ukázce ze 4. řady a Tom Hardy se představil ve dvojce Venoma.

Funhouse

Osm celebrit z různých koutů světa je pozváno do soutěže, aby se zúčastnili online reality show. Jejich osudy mají v rukou samotní diváci, kteří hlasují o tom, co se zúčastněným má stát. Brzy si všichni uvědomí, že z reality show se stává hra o život, která se živě vysílá po celém světě.

Otcovství

Po nečekané smrti své ženy, která zemřela den po porodu jejich dcery, je Matt odkázaný vychovávat svou holčičku jako svobodný otec. Zjišťuje, že být svobodným rodičem není vůbec jednoduché, ale i tak to několik let zvládá. Čím je ale jeho dcera starší, tím víc touží po ženském elementu ve svém životě.

Poslední dopis od milence

Dva propletené příběhy, jeden odehrávající se v současnosti a druhý v minulosti, vypráví příběh Ellie Haworthové, ambiciózní novinářky, která objeví hromadu tajných milostných dopisů z roku 1965 a je odhodlána vyřešit záhadu této zakázané lásky.

Probuzení

Ničivá globální katastrofa vyřadila z chodu veškerou elektroniku a způsobila nespavost lidí, kteří začínají být dezorientovaní, trpí halucinacemi a postupně umírají. Jediný člověk na světě, který dokáže spát, je malá dívka, dcera bývalé vojačky. Dokáže tak malá dívka zachránit lidstvo?

Přání Ježíškovi

Česká romantická komedie nabídne pohled do života rozkmotřené rodiny, která se stále dokola snaží usmířit. Nebude chybět syn, který si nejraději užívá se ženami, ale posléze zjistí, že existuje i určitá zodpovědnost. Dvě osamělé duše konečně naleznou toho druhého. Spokojený manželský pár se bude muset postavit nové výzvě a sebevědomý manažer, jenž se zdráhá představit svoji milou rodičům, protože se děsí možné katastrofy.

Ragnarök: Konec světa – 2. řada

Ve druhé sezóně se vše zintenzivňuje, zlo se více soustředí a rozhodování je stále zoufalejší. Uprostřed toho stojí Magne se otázkou: Jak daleko jste ochotni zajít, abyste zachránili svou rodinu?

Rogue Hostage

Svobodný otec a bývalý mariňák Kyle Snowden musí zachránit svou dceru a další rukojmí před nebezpečným zločincem, který je uvěznil v obchodě vlastněném Kylovým nevlastním otcem, kongresmanem Samem Nelsonem.

Stranger Things – 4. řada

V první zveřejněné ukázce na 4. řadu Sranger Things se vrátíme do minulosti, kdy Eleven byla jako experiment zavřená a byly na ní dělané pokusy.

Venom 2: Carnage přichází

Venom navazuje na závěr jedničky a pokračuje ve svém dvojím životě. Do cesty se mu ale postaví záporák Carnage, který mu nic nedá zadarmo.

Xtreme

Dva roky po brutální vraždě svého syna a otce se konečně dostává k rozjetí svého plánu plného pomsty proti vrahovi: jeho vlastnímu bratrovi.