Kde sledovat seriál Světlo a stíny online

Světlo a stíny online. Zdroj: Netflix

Světlo a stíny je nový seriál služby Netflix, který můžete sledovat online jen a pouze na Netflixu. Titul je k dispozici s českými titulky i dabingem.

Osiřelá kreslička map Alina Starková na sebe přivolá hněv temných sil, když dá průchod neuvěřitelné moci, která může změnit osud jejího válkou zmítaného světa. Adaptace románových hitů o světě grišů od Leigh Bardugo. V hlavních rolích Jessie Mei Li, Ben Barnes a Archie Renaux.

Světlo a stíny, seriál z produkce Netflixu, který už teď můžete sledovat online zcela nerušeně a v češtině, se ihned po uvedení zařadil mezi nejoblíbenější tituly služby. Momentálně je k dispozici osm epizod.

Americká služba Netflix, která má po celém světě přes 203 miliónů uživatelů, si do českých domácností našla cestu v lednu 2016. V rámci měsíčního předplatného, které činí 199, 259 nebo 319 korun v závislosti na kvalitě přehrávání a množství přístrojů, na nichž lze obsah sledovat, si divák může vybrat z několika stovek titulů. Většina snímků nebo seriálů jsou v původním znění, ale české titulky a dabing se doplňují stále rychleji.