Kde sledovat film Stánek s polibky online

Stánek s polibky online. Zdroj: Netflix

Stánek s polibky je komediální romantický film z roku 2018, který lze sledovat online na Netflixu s českými titulky i dabingem. Film se dočkal dvou dalších pokračování (trojka bude uvedena v roce 2021).

Shelly a Lee jsou už od malička nejlepší kamarádi. Vědí o sobě všechno, znají svá největší tajemství a mají i svá vlastní pravidla. Jedním z pravidel je, že se ani jeden nesmí zamilovat do sourozence toho druhého. Shelly ale jednoho dne tohle pravidlo poruší a políbí bratra Leeho Noaha. Po několika dnech s Noahem začne chodit. Dokáže toto tajemství ukrýt před Leem? A pokud ne, dokáže všechno to, co způsobila, napravit?

Americká služba Netflix, která má po celém světě přes 203 miliónů uživatelů, si do českých domácností našla cestu v lednu 2016. V rámci měsíčního předplatného, které činí 199, 259 nebo 319 korun v závislosti na kvalitě přehrávání a množství přístrojů, na nichž lze obsah sledovat, si divák může vybrat z několika stovek titulů. Většina snímků nebo seriálů jsou v původním znění, ale české titulky a dabing se doplňují stále rychleji.