Kde sledovat film Nikdo online

Nikdo online. Zdroj: Universal Pictures

Nikdo (Nobody) je nový americký akční film ve stylu Johna Wicka, který lze sledovat online na iTunes. Další služby by ovšem měly následovat. Film měl jít původně do kin.

Hutch Mansell je ten nejobyčejnější chlap středního věku, který od života dostává ránu za ranou, ale nikdy se neodhodlá vrátit mu aspoň jednu zpátky. Když se jedné noci vloupají do jeho domu dva zloději, Hutch se rozhodne, že se jim nepostaví na odpor, aby minimalizoval nebezpečí pro členy své rodiny. Ta ale jeho rozhodnutí dvakrát neoceňuje. Pubertální syn ho má za zbabělce a manželka jím očividně taky pohrdá. V důsledku tohoto incident však v Hutchovi konečně bouchnou saze, všechen dlouho ukrývaný hněv a vztek se z něj vylije ven a Hutch se vydá na cestu bojovníka, na níž se bude brodit potoky krve.

iTunes je knihovna, v níž si můžete film jednak půjčit, jednak koupit. Pokud se rozhodnete pro zapůjčení, které se pohybuje zhruba od 50 do 70 korun, máte na zhlédnutí 30 dnů. Jakmile si film pustíte, poté máte 48 hodin na to, abyste se na snímek podívali kolikrát chcete, posléze bude titul zablokován. Stažení filmu stojí mnohdy přes 250 korun.