Kde sledovat reality-show Like House online

Like House online. Zdroj: TV Prima

Like House je nová česká reality-show, kterou mohou diváci sledovat online nebo na televizních obrazovkách. Pořad vysílá televize Prima.

Jedinečný formát, který nemá v českém televizním éteru obdoby. Diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících, jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi. Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů prostřednictvím mobilní aplikace, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun. Zpestřením pro soutěžící i diváky budou hosté, které produkce bude průběžně do vily zvát.

Všechny odvysílané epizody reality-show Like House najdeme online a zdarma na streamu iPrima.cz. Ten je velice vstřícný v tom, že poskytuje velkou část obsahu zdarma. Pokud se ale chcete zbavit reklam, musíte připlatit 59 Kč měsíčně. V archivu najdeme samozřejmě odvysílané původní pořady Primy a další seriály či filmy. Také narazíme na videopůjčovnu, kde za příplatek můžeme zhlédnout mnoho filmů a předpremiér různých pořadů.