Kde sledovat film Liga spravedlnosti Zacka Snydera online

Liga spravedlnosti Zacka Snydera online. Zdroj: HBO Max

Liga spravedlnosti Zacka Snydera je čtyřhodinová verze původního filmu z roku 2017. Film můžete sledovat online na HBO GO s českými titulky.

Bruce Wayne (Ben Affleck) je odhodlaný postarat se o to, aby Supermanova (Henry Cavill) oběť nepřišla nazmar. Spojí síly s Dianou Prince (Gal Gadot) a společně sestaví tým superhrdinů, jehož posláním je zachránit svět před blížící se hrozbou katastrofických rozměrů. Tento úkol je však mnohem obtížnější, než si Bruce představoval, neboť každý z nováčků čelí vlastním démonům, které musí porazit, aby mohli dát dohromady jedinečnou ligu superhrdinů.

Liga spravedlnosti Zacka Snydera je nyní online na HBO GO s českými titulky. Film původně vyšel pro americkou službu HBO Max, uveden byl ve dvou verzích. Klasické a černobílé. Z původního filmu, který diváci a fanoušci příliš neocenili, si čtyřhodinový komiksový film půjčuje jen minimum.

Pro české zákazníky je streamovací služba od HBO patrně nejznámější, protože samotný televizní kanál se v České republice objevil už v polovině 90. let. Filmoví a seriáloví nadšenci si mohou za 159 korun měsíčně obsah přehrát až na pěti zařízeních. Důležité je připomenout, že službu si lze objednat nezávisle na tom, zda máte, nebo nemáte zaplacené televizní kanály od HBO. Kompletní obsah je i v českém jazyce.