21 opravdu napínavých filmů na Netflixu

Foto: TriStar Pictures, Warner Bros.

Na Netflixu jsme našli celkem jednadvacet opravdu napínavých filmů nejrůznějších žánrů. Od skvělých hororů Rosemary má děťátko a Smrt ve tmě až po akční pecky 96 hodin a Tři dny ke svobodě.

96 hodin

Dceru bývalého špióna, která je na výletě v Paříži, unese gang obchodníků s lidmi. Bude muset napnout všechny síly, aby ji zachránil.

Apollo 13

Píše se rok 1970 a vesmírnou misi Apolla 13 zkomplikují nečekané technické problémy, které ohrožují životy Jima Lovella a jeho posádky. Příběh podle skutečných událostí.

Argo

V roce 1979 najde šestice Američanů na útěku před íránskými milicemi útočiště na kanadské ambasádě. Od CIA pak chtějí už jenom maličkost – aby vymyslela, jak je zachrání.

Čelisti

Když obrovský a nenasytný bílý žralok terorizuje ostrov Amity, policejní náčelník, oceánograf a zkušený lovec žraloků se vydávají tuto bestii zničit.

Divoši

Rozjeli velký byznys s trávou, ale šéfka kartelu z něj chce mít podíl. Když jim pak unese společnou milenku, povolají pochybného agenta z protidrogového a jdou do boje.

Hra

Foto: Polygram

Nicholas dostane od bratra Conrada neobvyklý dárek k narozeninám – poukaz na zvláštní druh hry od společnosti CRS.

Kód Enigmy

Během bojů druhé světové války se matematik a jeho tým kryptoanalytiků horečně snaží prolomit proslulý německý kód Enigmy.

Město

Lupič z povolání uvažuje, že by svého nepoctivého řemesla zanechal, ale tajný románek s rukojmí z poslední akce může dostat do vězení jeho i celou jeho bandu.

Na nože

Smrt úspěšného spisovatele detektivek obklopuje nepropustná síť tajemství a lží. Detektiv si vezme na mušku jeho výstřední rodinu, ve které něco nehraje.

NON-STOP

Zvláštnímu agentovi, který se stará o bezpečnost v letadle letícím 12 kilometrů nad zemí, začne posílat textové zprávy vyděrač, který tvrdí, že je taky na palubě.

Obhájce

Právník Mick Haller hájí u soudu bohatého chlípníka obviněného ze sexuálního napadení a dostane při tom do nebezpečí sebe i svoji rodinu.

Rosemary má děťátko

Foto: Paramount Pictures

Žena s nadšením zjišťuje, že je těhotná. Ale se zvětšujícím se břichem rostou i její obavy, že se nenarozené dítě nachází ve vážném nebezpečí.

Rozpolcený

Muž mnoha osobností unese tři nezletilé dívky, které musí vymyslet, jak utéct, než se projeví jeho nejnovější a nejnebezpečnější osobnost.

Roztříštění

Jeho žena a zraněná dcera se při návštěvě pohotovosti ztratily a zděšený muž je marně hledá po celé nemocnici. Začíná si být jistý, že doktoři něco tají.

Složka 64

Znepokojivý objev přiměje dvojici detektivů k vyšetřování, které je dovede až do nemocnice s odpornými praktikami.

Smrt ve tmě

Je slepý a bohatý – dokonalý objekt loupeže. Karta se ale obrátí, když tři náctiletí zloději zjistí, že se ocitli uprostřed smrtící hry na kočku a myš.

Spojenec

Foto: Universal Pictures

Detektiv změří své síly s lupičem, který je neustále krok před policií. Když se na scéně objeví vyjednavačka, která dělá věci po svém, situace se vymkne kontrole.

Tři dny ke svobodě

Manželku mu kvůli podezření z vraždy zavřeli do vězení. Univerzitní profesor proto vymyslí pečlivě propracovaný plán, jak ji dostat ven a dát svoji rodinu zase dohromady.

Twister

Foto: Warner Bros.

Odcizený manželský pár meteorologů se snaží využít novou technologii při zkoumání série neobyčejně silných tornád.

Uprchlík

Doktor nespravedlivě obviněný z vraždy uprchne z vazby a hledá skutečného vraha. V patách má ale horlivého policajta.

Zmizení

Když unesou jeho 6letou dceru a vyšetřování se zastaví, vystopuje tesař Keller Dover pachatele sám.