18 skvělých filmových sérií na HBO GO

Foto: Columbia Pictures, Dimension Films, Paramount Pictures

HBO GO v posledních týdnech vsadilo na výborné trilogie (Pán prstenů, Temný rytíř, Kmotr), tím ale výčet filmových sérií na oblíbené službě nekončí. Již nějakou dobu se v nabídce objevuje kompletní Bláznivá střela, první tři díly Vřískotu nebo celá sága Harryho Pottera s Fantastickými zvířaty. Celkem jsme na HBO GO našli osmnáct skvělých filmových sérií, včetně šestadvaceti bondovek, které si můžete kdykoliv pustit.

21 Jump Street

V akční komedii se policisté Schmidt (Jonah Hill) a Jenko (Channing Tatum) připojí k tajné jednotce Jump Street a využijí svůj mladistvý vzhled k tomu, aby v utajení pracovali na místní střední škole. (2 filmy)

Bláznivá střela

Foto: Paramount Pictures

Poručík Frank Drebin (Leslie Nielsen) je poněkud nešikovný detektiv z vyšetřovací jednotky losangeleské policie. Frank se vrací domů do Los Angeles z mise v Bejrútu poté, co je jeho kolega Nordberg (O.J. Simpson) během tajné operace těžce zraněn. (3 filmy)

Bond

Sean Connery, Daniel Craig a jejich kolegové – ve 26 bondovkách, od Dr. No až po Spectre. Zpestřete si nekonečně čekání na Není čas zemřít. (26 filmů)

Fantastická zvířata

Eddie Redmayne hraje v hlavní roli světově uznávaného magizoologa Mloka Scamandera. Ten se v roce 1926 vrací z cesty kolem světa, během níž našel a zdokumentoval pestrou škálu kouzelných tvorů. (2 filmy)

Harry Potter

Z bestsellerů J. K. Rowlingové vzniklo úžasné filmové kouzlo. Na své jedenácté narozeniny se Harry Potter (Daniel Radcliffe), vychovávaný u své tety a strýce v nouzi a nelásce, dozví od obra Hagrida, že je osiřelým synem mocných čarodějů. (8 filmů)

Hobit

První díl trilogie filmových adaptací od J.R.R. Tolkiena se odehrává ve Středozemi, 60 let před mistrovským dílem Pán prstenů. Bilbo Pytlík se zde vydává na dobrodružnou výpravu s cílem znovu si nárokovat ztracené trpasličí království. (3 filmy)

Justice League

Nejen Liga spravedlnosti a Liga spravedlnosti Zacka Snydera. HBO GO ještě stále nabízí Shazama, Birds of Prey nebo nově Wonder Woman 1984. (5 filmů)

Kill Bill

V malém opuštěném kostelíku se probíhající generální zkouška svatby promění v krvavá jatka. Vrah Bill (David Carradine) a jeho Komando zmijí zanechali Nevěstu na místě mrtvou, ta ale naneštěstí pro ně upadla pouze do kómatu. (2 filmy)

Kingsman

Supertajná špionážní organizace do svých řad přijme obyčejného, ale slibného kluka z ulice. Ten má projít výcvikem v ultra-soutěživém prostředí zrovna ve chvíli, kdy svět ohrožuje zvrácený technologický génius. (2 filmy)

Kmotr

Režisér Coppola líčí děsivý portrét vzestupu sicilské rodiny v Americe a její cestu na pokraj ztráty moci, ve kterém mistrovsky vyvažuje pohled na rodinný život a odporný svět zločinu, do kterého je rodina zapletena. (3 filmy)

Mission: Impossible

Vaší misí, pokud se rozhodnete ji přijmout, bude vydat se s Tomem Cruisem na jednu z nejdivočejších filmových jízd. Cruis hraje superagenta Ethana Hunta, který byl nařčen z toho, že zradil svou agenturu a prodal přísně tajné informace. (4 filmy)

Mizerové

Will Smith a Martin Lawrence spojí své síly jako parťáci na poli zločinu, tedy spíš v boji proti němu, v tomto akcí nabitém filmu o dvojici skvělých chlapíků, z nichž se stanou skuteční MIZEROVÉ! (2 filmy)

Pán prstenů

V první části epického mistrovského díla J. R. R. Tolkiena Pán prstenů zdědí nesmělý mladý hobit jménem Frodo Pytlík prostý zlatý prsten. Ví, že je prsten obdařen nadpřirozenou mocí, ale netuší, že on sám drží v rukou klíč k záchraně – nebo zotročení – celého světa. (3 filmy)

Raubíř Ralf

Raubíř Ralf touží být milován tak, jako správňák z jeho hry, Fix-It Felix. Jenže problém je v tom, že záporňáky nemá nikdo rád… Takže když se objeví moderní střílečka se seržantem Calhounem, který je tvrdý jako hřebíky, vidí v tom Ralph svou šanci. (2 filmy)

Scary Movie

V parodii na nejoblíbenější hororové filmy je povědomě vyhlížející partička středoškoláků na útěku před šíleným vrahem, který se jim chce pomstít za to, že jednoho večera nešťastnou náhodou při automobilové nehodě připravili o život muže. (3 filmy)

Star Trek

Příběh zachycuje první dny Jamese T. Kirka i dalších členů posádky hvězdné lodi USS Enterprise během jejich působení na Akademii hvězdné flotily, a úžasné dobrodružství, které je zavede až na planetu Vulkán. (2 filmy)

Temný rytíř

Jako malý chlapec je Bruce svědkem násilné smrti rodičů, kterou si trpce vyčítá. V dospělosti je ovládán vztekem a touhou po pomstě. Snaží se pochopit myšlení zločinců a bojuje s vlastními démony. (3 filmy)

Vřískot

Foto: Dimension Films

Poté, co jejich městečko zasáhne série záhadných vražd, se neobvyklá parta přátel v čele se Sidney Prescottovou stane terčem maskovaného vraha. (3 filmy)