17 velkých novinek, které Netflix přidá ještě tento měsíc

Foto: Netflix

Následující tři týdny budou na Netflixu hodně divoké. V záplavě novinek se můžeme těšit na opravdu zajímavé filmy a seriály: postapokalyptickou záležitost Láska a příšery, polské drama Prime Time s hvězdou Corpus Christi (zatím to ale vypadá na uvedení pouze v Polsku), komorní sci-fi Synchronic, ve které hlavní hrdinové cestují časem, Netflix originály Utajený pasažér a Světlo a stíny nebo animák Rodina na baterky. Bude toho ale podstatně víc, a to některé novinky Netflix ještě tají… 

Znovuzrození boha

Ne-ča žije jako obyčejný poslíček, kterého baví motoristické závody. Když ale narazí na staré nepřátele, musí v sobě znovu objevit sílu ochránit svoje milované. (12. dubna)

Láska a příšery

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (14. dubna)

Neztrapňuj mě, tati! – 1. řada

Single táta a majitel kosmetické firmy v jedné osobě musí skočit rovnýma nohama do bouřlivých vod rodičovství – stěhuje se k němu totiž jeho tvrdohlavá náctiletá dcera. (14. dubna)

Prime Time

Silvestr roku 1999. Mladý Sebastian naruší živé televizní vysílání, a rukojmí propustí pod jednou podmínkou. Chce sdělit vzkaz celému světu. V hlavní roli Bartosz Bielenia z Corpus Christi. (14. dubna, prozatím pouze v Polsku)

Proč jsi mě zabil

Zdrcená rodina se přes sociální sítě snaží najít lidi, co zabili čtyřiadvacetiletou Crystal Theobald. A hranice mezi spravedlností a pomstou se začínají stírat. (14. dubna)

Tenkrát v Hollywoodu

V devátém filmu kultovního režiséra Quentina Tarantina se televizní herec a jeho dlouholetý kaskadér rozhodnou prosadit se u filmu na konci zlaté éry Hollywoodu – v roce 1969 v Los Angeles. (14. dubna)

The Soul

Při vyšetřování smrti podnikatele odhalí státní zástupce a jeho manželka okultní tajemství, zatímco čelí vlastnímu dilematu na život a na smrt. (14. dubna, český název bude upřesněn)

Nadosmrti

Rei pomůže ženě, kterou dlouhá léta miluje, uniknout ze spárů násilnického manžela. Na útěku vzplanou jejich milostné city. (15. dubna)

Sisyfos: Mýtus – 1. řada

Nevysvětlitelná událost odhalí geniálnímu inženýrovi nebezpečná tajemství skrytého světa a seznámí se s ženou, která za ním přišla z budoucnosti. (15. dubna)

Synchronic

Dva záchranáři narazí na několik obětí nové drogy se silnými účinky, které zemřely hodně zvláštní smrtí. Co se to tu sakra děje? (16. dubna)

Utajený pasažér

Tříčlenná posádka, která vzlétla na misi na Mars, najde na své palubě černého pasažéra. Je jím Michael, inženýr, který se zranil a zůstal omylem na palubě. (22. dubna)

Život v barvě s Davidem Attenboroughem – 1. řada

Pomocí inovativní technologie zkoumá tento dokument přírodu z nové perspektivy. Zvířata používají barvu k přežití a prosperitě ve volné přírodě. (22. dubna)

Světlo a stíny – 1. řada

Když mladá bojovnice projeví kouzelné schopnosti, které by mohly sjednotit její svět, začnou proti ní kout pikle temné síly. Podle románové série Griša Leigh Bardugo. (23. dubna)

Velký průvodce spánkem – 1. řada

Foto: Netflix

Naučte se lépe spát. V každém dílu se probírají různé rozšířené omyly, zazní pár dobrých rad a na závěr proběhne zklidňující meditace. (28. dubna)

Co jsme viděli, co jsme slyšeli

Newyorská umělkyně se s manželem přestěhuje do malebného městečka Hudson Valley. Po zabydlení ve starším domě se ale zdá, že nové bydlení i její manžel skrývají temná tajemství. (29. dubna)

Nevina – 1. řada

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (30. dubna)

Rodina na baterky

Animovaná akční komedie o obyčejné rodině, která se ocitla uprostřed své dosud největší rodinné výzvy. Musejí zachránit svět před robotickou apokalypsou. (30. dubna)