15 skvělých teen komedií na Netflixu

Foto: Netflix

Co mají společného nestárnoucí komedie Eurotrip, Panna nebo orel a Rafťáci? Ujíždí na nich hlavně puberťáci. A vzhledem k tomu, že všechny zmíněné najdeme na Netflixu, včetně nedávno uvedené postapokalyptické slaďárny Láska a monstra, vybrali jsme hned několik dalších teen komedií, které úplně bez problému ocení i dospělý a najdeme je právě na Netflixu. Do výběru jsme kromě zmíněných zařadili ještě třetí Jackass, druhé Jumanji nebo komiksovou adaptaci Scott Pilgrim proti zbytku světa.

Eurotrip

Foto: Netflix

Když Scott zjistí, že jeho starý internetový kámoš z Berlína je ve skutečnosti mladá a krásná žena, sbalí kufry a vyrazí s partou na výlet přes celou Evropu.

Hořkých sedmnáct

Nejlepší (a taky jediná) kámoška Nadine začne chodit s jejím nenáviděným starším bráchou, a to téhle cynické holce život zrovna neulehčí.

Jackass 3

Foto: Netflix

Johnny Knoxville se po dlouhé pauze vrací na scénu a pouští se do zbrusu nových kejklí s divou zvěří, kousků v nebezpečných výškách a dalších šíleností.

Jumanji: Vítejte v džungli

Čtveřice středoškoláků je vtažená do světa videohry. Berou na sebe komickou podobu svých hrdinů a čelí nelehkým úkolům uprostřed džungle.

Kick-Ass

Středoškoláka Davea Lizewskiho komiksy inspirují natolik, že se rozhodne stát superhrdinou. Začne bojovat s kriminálními živly a brzy se stane hvězdou internetu.

Kdybys jen tušil

Chytrá teenagerka Ellie Chu si přivydělá tím, že napíše pro jednoho sportovce milostný dopis. Nečeká, že se s ním spřátelí – a že se sama zamiluje do jeho lásky.

Láska a příšery

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku.

Panna nebo orel

Malá lež udělá z neviditelné školačky Olive vyzývavou dračici proslulou po celé škole. Dívka se chopí příležitosti a ze svojí nové pověsti hodlá vytěžit, co půjde.

Pomáda

Byla to letní láska. A teď mají být spolužáci? Sandy a Danny řeší v legendárním filmovém muzikálu vzájemné city, vztahy s kamarády a další teenagerské starosti.

Protivný sprostý holky

Foto: Netflix

Cady se přidá k nejmocnější klice na střední, jenže ji to přijde draho, když s ní bývalý přítel vůdkyně party zatouží chodit.

Prci, prci, prcičky 2

Jim, Oz, Kevin a Stifler jsou ještě nadrženější než minule! Mají za sebou první rok na univerzitě a teď chtějí společně strávit léto v domě na pláži.

Rafťáci

Foto: Netflix

Puberťák chce svoje poprvé ve velkém stylu – s kámošem na vodáckém kurzu pro holky. Kvůli rodičům kamaráda ale smělé plány vezmou zasvé.

Scott Pilgrim proti zbytku světa

Věčně zasněná Ramona si získá srdce Scotta Pilgrima, ale než Scott získá její lásku, musí nejdřív zdolat v bojovém umění všech sedm jejích příšerných bývalých.

Superbad

Seth a Evan chtějí zažít první sex, ještě než půjdou na vysokou. Když kvůli tomu shánějí alkohol na velkou párty, čeká je hodně divoká jízda.

Všem klukům, které jsem milovala

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč.