11 nejlepších dubnových novinek na Netflixu a HBO GO

Foto: Netflix, HBO GO

Netflix a HBO mají za sebou velmi plodný měsíc. Zatímco filmy a seriály od prvního jmenovaného mírně zklamaly, originály z dílny HBO se povedly náramně. Mezi jedenáct nejlepších dubnových novinek z obou streamů jsme zařadili Mare z Easttownu (s výbornou Kate Winslet), čtvrtou řadu Příběhu služebnice, Rodinu na baterky (jeden z nejlepších animáků tohoto roku) nebo fantasy seriál Světlo a stíny.

Mare z Easttownu – 1. řada

Zatímco detektivka z pensylvánského městečka vyšetřuje místní vraždu, její život se rozpadá. Minisérie, která zkoumá temnou stránku uzavřené komunity, je autentickou výpovědí o tom, jak rodina a dávné tragédie ovlivňují naši přítomnost. (HBO GO)

Modli se, poslouchej, zabíjej – 1. řada

V mrazivě chladné noci v lednu 2004 zaznělo v ospalé švédské vesnici Knutby několik výstřelů. Byla zde zavražděna mladá žena a její soused utrpěl četná střelná poranění. (HBO GO)

Muž v domácnosti – 1. řada

Legendární Tacu z japonské mafie jakuzy, přezdívaný Nesmrtelný drak, kdysi zmizel z podsvětí. Teď se ale vrací jako naprosto oddaný muž v domácnosti. (Netflix)

Noc v ráji

Mafián se po brutální tragédii stane štvancem a skryje se na ostrově Čedžu, kde se dá dohromady se ženou, která řeší vlastní vážné problémy. (Netflix)

Příběh služebnice – 4. řada

Seriál Příběh služebnice sleduje ženu, která je nucena žít jako konkubína v dystopické blízké budoucnosti pod fundamentalistickou teokratickou diktaturou v totalitním Gileádu, dříve známém jako USA, kde ženská práva prakticky neexistují. (HBO GO)

Rodina na baterky

Vyjeli si na pořádný výlet, ale robotí apokalypsa jim zatla tipec. Teď má Mitchellovic rodinka, ulítlá jako žádná jiná, na krku záchranu celého lidstva. (Netflix)

Svět klidu – 1. řada

Vstupte do nové dimenze televizních pořadů, v níž se mísí hypnotické obrazy s hlasy předních hereckých hvězd. Vědecky navržené vyprávění, okouzlující hudba a ohromující nahrávky vás zavedou na ostrov klidu a přirozeně uvolní tělo i mysl. (HBO GO)

Světlo a stíny – 1. řada

Osiřelá kreslička map Alina Starková na sebe přivolá hněv temných sil, když dá průchod neuvěřitelné moci, která může změnit osud jejího válkou zmítaného světa. (Netflix)

Viktoriánky – 1. řada

Nový seriál HBO, zasazený do viktoriánského Londýna, sleduje skupinu osob – většinou žen – které záhadně získaly nadpřirozené schopnosti. „Dotčení“, jak jim přezdívají, si musí vydobýt své místo ve zkostnatělé viktoriánské společnosti. (HBO GO)

Vítejte na konci světa – 1. řada

Život v Utmarku je divoký a cizincům se málokdy podaří přizpůsobit. Když je do školy přijata nová optimistická učitelka, doufá v nový začátek. Brzy si však uvědomí, že jedinou osobou, která se chová aspoň trochu dospěle, je 12letá dívka. (HBO GO)

Znovuzrození boha

Ne-ča žije jako obyčejný poslíček, kterého baví motoristické závody. Když ale narazí na staré nepřátele, musí v sobě znovu objevit sílu ochránit svoje milované. (Netflix)