10 seriálů na Amazon Prime Video, které dostaly titulky a dabing

Foto: Amazon Prime Video

Prime Video od Amazonu vyráží do boje s konkurenčními službami v Česku a ve velkém začíná přidávat titulky a dabing ke svým originálním titulům. Diváci si tak nově mohou užít těchto deset seriálů v češtině a předplatné pro mnoho z nich konečně začíná dávat smysl. Prime Video se navíc netají, že v příštích dnech a týdnech bude český obsah postupně přibývat.

Hanna – 2. řada

Hanna je mladá žena, kterou její otec vychoval v divočině s cílem ji naučit přežít v jakékoliv situaci a za každou cenu. Když se o ni začnou zajímat vládní agenti, je na čase své schopnosti využít na maximum. Oni prostě jen zatím netuší, jak velkou udělali chybu… (titulky, dabing)

Hunters

New York 80. let. Skupina lovců nacistů zjistí, že v New Yorku žije spousta bývalých nacistů, kteří chtěli vytvořit Čtvrtou říši. Rozhodnou se je dohnat k spravedlnosti. (titulky, dabing)

Into the Badlands (Pustiny)

Válečník Sunny se vydává s mladým chlapcem jménem M. K. na cestu osvícení, při které musí přežít útoky sedmi baronů, kteří vládnou podrobnému feudálnímu lidu Ameriky budoucnosti. Seriál volně čerpá z čínského příběhu Journey To The West. (titulky, dabing)

Mr. Robot

Elliot je mladým programátorem v jedné bezpečnostní firmě, kde zajišťuje zabezpečení korporacím, které podle něj tajně řídí svět. Přes noc se ty, které ve dne chrání, snaží zničit. (titulky, dabing)

NOS4A2 (Nosferatu)

Vic McQueenová, talentovaná mladá žena, v sobě objevuje nadpřirozenou schopnost nacházet ztracené věci. V důsledku této své zvláštní schopnosti zkříží cestu nesmrtelnému ďábelskému padouchovi Charliemu Manxovi. (titulky, dabing)

The Boys

Superhrdinové už dávno nejsou tváří spravedlivé síly. Lidské oběti u svých akcí nepovažují za nic neobvyklého. Proto CIA pověří Billy Butchera, aby sestavil tým, který se postará o tyto problémové „supráky“. (titulky, dabing)

The Man In The High Castle

Jestli jste někdy chtěli vědět, jak by svět vypadal, pokud by druhou světovou válku vyhrálo nacistické Německo, máte možnost. Minisérie z produkce Amazonu natočená na motivy slavné novely Philipa K. Dicka. (titulky, dabing)

Them

Seriál zobrazuje černošskou rodinu, která se stěhuje do „bílé čtvrti“ v Los Angeles, kde je nečeká klidný život, ale neustálý boj s rasistickými sousedy. (titulky)

Upload

Upload se odehrává v budoucnosti, kdy jsou lidé schopni nahrát své vědomí do preferovaného výběru posmrtného života. Když Nathan předčasně potká svou smrt, je přivítán Norou ve své verzi nebe. (titulky, dabing)

Fear the Walking Dead (Živí mrtví: Počátek konce)

Příběh je zasazen do Los Angeles a točí se okolo nových postav a dějových linek. Vidíme, jak vypadá zombie apokalypsa v jiných částech země a jak se svět proměnil. Spin-off původního seriálu Živí mrtví. (titulky, dabing)