10 aktuálně nejpopulárnějších filmů a seriálů na HBO GO

Foto: HBO GO

Známe nejpopulárnější filmy a seriály na HBO GO za posledních 30 dní. Žebříčkům nadále vévodí Liga spravedlnosti Zacka Snydera a Teorie velkého třesku.

10 nejsledovanějších filmů na české verzi HBO GO za poslední měsíc

Nolanův Batman ovládnul žebříček sledovanosti na HBO GO, nejpopulárnějším titulem ale nadále zůstává čtyřhodinová Liga spravedlnosti Zacka Snydera. Wonder Woman 1984 se do žebříčku ještě nezapojila.

10. Podfukářky
9. 21 Jump Street
8. Hanebný pancharti
7. Temný rytíř povstal
6. Batman začíná

5. 22 Jump Street

Poté, co si prošli nástrahami střední školy (dvakrát po sobě), čekají na policejní důstojníky Schmidta (Jonah Hill) a Jenka (Channing Tatum) velké změny – jsou pověřeni prací v utajení na místní vysoké škole.

4. Tlapková patrola: Připravit, pozor, zachraňujme!

Koná se závod Adventure Bay 500! Tlapky jsou připravené jako tým v depu pro svého závodního hrdinu Whooshe! Když legendrání závodník není schopen zúčastnit se závodu, povolá Marshalla, aby si sedl za volant a zastoupil ho.

3. Cesta zpátky

Jack Cunningham (Ben Affleck) měl před sebou kdysi zářnou budoucnost. Na střední škole byl hvězdou basketbalu a v ruce měl stipendium na vysokou školu. Pak ale bez vysvětlení skončil a tím se o nadějné vyhlídky připravil.

2. Temný rytíř

S pomocí poručíka Jima Gordona a návladního Harveyho Denta (Aaron Eckhart) Batman vyráží do ulic Gothamu, aby vymýtil organizovaný zločin jednou provždy. Ale brzy se všichni stanou lovnou zvěří v šílené hře zločineckého génia, známého jako Joker (Heath Ledger).

1. Liga spravedlnosti Zacka Snydera

Bruce Wayne (Ben Affleck) je odhodlaný postarat se o to, aby Supermanova (Henry Cavill) oběť nepřišla nazmar. V Lize spravedlnosti Zacka Snydera spojí síly s Dianou Prince (Gal Gadotová) a společně sestaví tým superhrdinů, jehož posláním je zachránit svět před blížící se hrozbou katastrofických rozměrů.

10 nejsledovanějších seriálů na české verzi HBO GO za poslední měsíc

Oblíbený sitcom Teorie velkého třesku a stále populární Hra o trůny, která právě oslavila desáté výročí, nejsledovanějšími seriály na HBO GO. Nově uvedení Přátelé už ale vystrkují růžky.

10. V zajetí kouzel
9. Přátelé
8. Čas čarodějnic
7. Odkaz
6. Průměrňákovi

5. Fargo

Čtvrtá řada seriálu Fargo nás zavede do Kansas City 50. let minulého století. Ve městě proti sobě stojí dva kriminální syndikáty, jeden italský, druhý afroamerický. Aby upevnili mírové soužití, vymění si mafiánští bossové své syny.

4. Živí mrtví

Seriál Živí mrtví zachycuje strhující lidské drama, které rozpoutala zombie apokalypsa. Točí se kolem skupinky přeživších pod vedením Ricka Grimese (Andrew Lincoln), kteří cestují napříč americkou Georgií ve snaze najít nový bezpečný domov.

3. Malý Sheldon

Seriál dějově předchází Teorii velkého třesku a sleduje 11letého Sheldona, který navštěvuje střední školu a snaží se zapadnout do okolního světa, zatímco se jeho rodina a přátelé snaží vyrovnat s jeho unikátními intelektuálními schopnostmi.

2. Hra o trůny

Výpravný fantasy seriál, natočený podle bestsellerové románové řady George R. R. Martina, vypráví epický příběh o zradě a ušlechtilosti, který se odehrává v mýtickém Západozemí, kde léta a zimy mohou trvat roky a jen touha po moci je věčná.

1. Teorie velkého třesku

Leonard a Sheldon jsou v laboratoři naprosto geniální, ale v obyčejném světě zůstávají totálně ztracení. Naštěstí mají po ruce krásnou a svobodomyslnou sousedku Penny, která se je snaží naučit pár věcí o reálném životě.