10 výborných akčních komedií na Netflixu s češtinou

Foto: Universal Pictures, New Line Cinema, Paramount Pictures

Netflix teprve nedávno přidal do své nabídky novou akční komedii Láska a příšery, která si ihned stala jedním z nejsledovanějších filmů služby. Netflix ve svém aktuálním obsahu nabízí hned několik dalších výborných filmů tohoto žánru, které obsahují minimálně české titulky. Skvělou policejní komedii Jednotka příliš rychlého nasazení z dílny Edgara Wrighta (Baby Driver), Shaft se Samuelem L. Jacksonem, druhé Jumanji, ale také klasiky v podobách Masky, Krotitelů duchů a Mužů v černém.

Jednotka příliš rychlého nasazení

Špičkový londýnský policista je přeřazen do nudného městečka, ve kterém se začne odehrávat série ošklivých nehod. Dvojice Simon Pegg a Nick Frost dává téhle policejní komedii úplně nový rozměr.

Jumanji: Vítejte v džungli!

Čtveřice středoškoláků je vtažená do světa videohry. Berou na sebe komickou podobu svých hrdinů a čelí nelehkým úkolům uprostřed džungle. Stejně jako původní Jumanji i tahle verze měla v kinech obrovský úspěch a celosvětově vydělala téměř miliardu dolarů.

Krotitelé duchů

Parapsychologové si postaví byznys na hubení duchů a démonů a to je nakonec přivede do bytu pohledné cellistky tváří v tvář démonickému ničiteli. Bill Murray, Dan Aykroyd a desítky nezapomenutelných hlášek udělaly z hitu roku 1984 kulturní fenomén.

Láska a příšery

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. Povzbudivý dobrodružný film o apokalypse, ve kterém hrají Dylan O’Brien (Labyrint) a Jessica Henwick (Hra o trůny).

Maska

Nešťastný bankovní pokladní objeví starobylou masku, díky které se mění v bláznivého vtipálka a dělá všechno, co mu jeho nejhlubší touhy poradí. Divoké kousky Jima Carreyho vynesly tuhle bláznivou komedii mezi 10 nejvýdělečnějších filmů roku 1994.

Muži v černém

Policista se znalostí ulice má za úkol spolupracovat s vysloužilým vládním agentem v týmu, který tajně sleduje aktivitu mimozemšťanů žijících na Zemi. Vincent D’Onofrio a jeho groteskní transformace a celá škála vetřelců přinesli tomuhle hitu Oscara za nejlepší make-up.

Policajt v Beverly Hills

Detroitský polda Axel Foley jede vyšetřovat vraždu mezi snoby do Beverly Hills. Není ale na svém hřišti a brzy zjistí, že to nepůjde snadno. Tahle ztřeštěná komedie jako stvořená pro Eddieho Murphyho byla největším trhákem roku 1984.

Red 2

Bývalý agent CIA Frank Moses a jeho tým se vracejí na další veledůležitou misi, při které po celém světě hledají ztracené nukleární zařízení. Red a jeho pokračování jsou zatím jediné filmy, ve kterých Oscarová herečka, dáma Helen Mirren, hraje akční hrdinku.

Scott Pilgrim proti zbytku světa

Věčně zasněná Ramona si získá srdce Scotta Pilgrima, ale než Scott získá její lásku, musí nejdřív zdolat v bojovém umění všech sedm jejích příšerných bývalých. Nesourodé obsazení v čele s Michaelem Cerou, Annou Kendrick a Chrisem Evansem režíruje originální autor Edgar Wright.

Shaft

Soukromého detektiva Johna Shafta požádá o pomoc syn, kterého doteď neznal. Drsný detektiv ale rychle zjistí, že jablko tentokrát padlo hodně daleko od stromu. Tři generace filmových Shaftů ztvárnili Samuel L. Jackson, Jessie T. Usher a Richard Roundtree.