13 filmů, které v březnu přidá HBO GO

Foto: HBO GO

HBO GO v polovině března vytáhne nejočekávanější film měsíce, Ligu spravedlnosti Zacka Snydera, která zde bude mít premiéru ve stejný den, jako na americké HBO Max. Už teď ale mohou diváci sjíždět trilogie Kmotra, Pána prstenů nebo Hobita. V nejbližších dnech se v nabídce HBO GO nadále objeví výborná komedie Ďábel nosí Pradu, nové zpracování Sedmi statečných nebo původní Liga spravedlnosti, kterou jsme měli možnost vidět v kinech. Kompletní nabídku pro závěr března HBO GO představí v příštích týdnech.

Kmotr (celá trilogie)

Mistrovské epické dílo Francise Forda Coppoly s Marlonem Brandem v hlavní roli patriarchy mafiánské rodiny Corleonů, za kterou získal Oscara. (1. března)

Pán prstenů (celá trilogie)

Nesmělý mladý hobit jménem Frodo Pytlík zdědil zlatý prsten. Ví, že je prsten obdařen nadpřirozenou mocí, ale netuší, že on sám drží v rukou klíč k záchraně. (1. března)

Hobit (celá trilogie)

60 let před Pánem prstenů. Bilbo Pytlík se zde vydává na dobrodružnou výpravu s cílem znovu si nárokovat ztracené trpasličí království. (1. března)

Ďábel nosí Pradu

Andy se uchází o místo v nejprestižnějším módním titulu „Runway“. Přestože se o oděvní průmysl příliš nezajímá, je to jediný časopis v New Yorku, který pořádá výběrové řízení. (3. března)

Sedm statečných

Městečko Rose Creek neustále ohrožuje banda lotrů bezohledného průmyslníka Bartholomewa Boqua, který se v honbě za ziskem nezastaví před ničím. (7. března)

Covidové deníky z New Yorku

Snímek Covidové deníky z New Yorku sleduje pět mladých filmařů ve věku od 17 do 21 let, kteří během první vlny pandemie Covid-19 v New Yorku natáčejí vlastní životy. (10. března)

Království nebeské

Na pozadí okázalosti a intrik středověkého Jeruzaléma se zamiluje, stane se vůdcem a nakonec využije veškerou svou odvahu, aby se postavil zdrcující přesile a ubránil město. (13. března)

Než skončí válka

Salamanka, léto roku 1936. Slavný spisovatel Miguel de Unamuno se rozhodne veřejně podpořit vojenský převrat v naději, že se tak podaří vyřešit nestabilní situaci ve Španělsku. (13. března)

Noční plameny

Když čerpací stanici přepadne zoufalý Billy, který potřebuje urychleně sehnat peníze, Melinda využije příležitost k tomu, aby se s lupičem spojila, bez ohledu na to, zda bude někdo zraněn. (14. března)

Život podle lajků

Laurie je ambiciózní mladá žena, která se snaží prosadit jako spisovatelka. Clara je hvězda sociálních sítí s velkým počtem fanoušků. (15. března)

Liga spravedlnosti

Znovu nabytá víra v lidstvo a Supermanův nezištný čin přiměje Bruce Waynea obrátit se o pomoc na nového spojence v podobě Diany Prince. (18. března)

Liga spravedlnosti Zacka Snydera

Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Flash doufají, že na záchranu planety před zloduchy jako jsou Steppenwolf, DeSaad a Darkseid ještě není příliš pozdě. (18. března)

Pouze zvěř

Pohřešuje se žena. Po sněhové bouři bylo její auto nalezeno na cestě na náhorní plošinu, kde se snaží přežít jen několik odlehlých farem. (20. března)

Pokračuj na nejočekávanější seriály na Netflixu měsíce března