11 originálních filmů, které Netflix uvede v dubnu

Foto: Netflix

Netflix chystá na duben další vydatnou porci filmových originálů, přičemž hned několik z nich, jak už bývá zvykem, dorazí s českým dabingem. Diváci se mohou těšit na Idrise Elbu v klobouku v roli betonového kovboje, jihokorejskou kriminálku Noc v ráji, ovšem velkou pozornost zasluhuje také polské drama Prime Time, ve kterém se představí talentovaný herec Bartosz Bielenia z Corpus Christi. Na konec dubna Netflix plánuje ještě uvedení animáku Rodina na baterky od tvůrců animovaného Spider-Mana.

Betonový kovboj

Vzpurný teenager má strávit léto s otcem, o kterém už dlouho nic moc neví. Mezi černošskými kovboji z Filadelfie ale najde velkou rodinu, co vždycky drží při sobě. Drama o dospívání podle románu Ghetto Cowboy. V hlavních rolích Idris Elba a Caleb McLaughlin (Stranger Things). (2. dubna)

Madam Claude

V Paříži šedesátých let žije vlivná madam Claude, která má pod palcem nejenom svět prostituce. Na scénu ale dorazí bohatá mladá žena, která může všechno změnit. Drama podle skutečných událostí, ve kterém se znovu sešly režisérka Sylvie Verheyde a herečka Karole Rocher. (2. dubna)

Už jste někdy viděli světlušky?

Na pozadí politických bojů a změn ve společnosti řeší svérázná a geniální rebelka Gülseren samotu, trable v milostném životě i různé ztráty. Podle stejnojmenné hry, kterou napsal režisér a herec Yılmaz Erdoğan (Bedna, The Butterfly’s Dream). (9. dubna)

Noc v ráji

Mafián se po brutální tragédii stane štvancem a skryje se na ostrově Čedžu, kde se dá dohromady se ženou, která řeší vlastní vážné problémy. Stylové a krvavé kriminální drama, které natočil režisér Park Hoon-jung (Nový svět). (9. dubna)

Thunder Force

Dvě nejlepší kamarádky z dětství jsou zase spolu. Jedna z nich totiž objevila látku, co dělá z lidí superhrdiny, takže se trochu nečekaně můžou postavit zločincům. Akční komedie s Melissou McCarthy a Octavií Spencer. Dále hrají Jason Bateman a Bobby Cannavale. (9. dubna)

Láska a příšery

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. Povzbudivý dobrodružný film o apokalypse, ve kterém hrají Dylan O’Brien (Labyrint) a Jessica Henwick (Hra o trůny). (14. dubna)

Prime Time

Silvestr roku 1999. Mladý Sebastian naruší živé televizní vysílání, a rukojmí propustí pod jednou podmínkou. Chce sdělit vzkaz celému světu. V hlavní roli Bartosz Bielenia z Corpus Christi. (14. dubna)

Nadosmrti

Rei pomůže ženě, kterou dlouhá léta miluje, uniknout ze spárů násilnického manžela. Na útěku vzplanou jejich milostné city. Ve filmové adaptaci mangy Gunjo od Ching Nakamury hraje Kiko Mizuhara (Útok na Titan) a Honami Sato. (15. dubna)

Utajený pasažér

Utajený pasažér omylem poškodí základní systémy podpory života vesmírné lodi, která letí k Marsu. Zásoby docházejí, důsledky pro misi můžou být fatální a posádku čeká nelehká volba. Anna Kendrick a Toni Collette v hlubinách vesmíru. (22. dubna)

Co jsme viděli, co jsme slyšeli

Foto: Netflix

Umělkyně se přestěhovala z Manhattanu do Hudson Valley, a začíná mít podezření, že její manželství má temnou stránku, která soupeří s historií jejího nového domova. Amanda Seyfried a James Norton hrají v thrilleru s Natalií Dyer (Stranger Things) a držitelem Oscara F. Murray Abrahamem. (30. dubna)

Rodina na baterky

Zatímco se dospívající dcera chystá na vysněnou vysokou, svět se rozhodne ovládnout umělá inteligence. Rodinka Mitchellových se tak musí semknout, aby zachránila svět. Animák z dílny producentů Spider-Man: Paralelní světy. (30. dubna)