8 trailerů týdne: Drogy přes Dark Web a závislý Frank Grillo

Do trailerů týdne se tentokrát zařadila naprosto šílená podívaná o hrdinovi s děsivou minulostí, film o centru pro drogově závislé, který není tak úplně v pořádku nebo thriller podle skutečné události o vzniku nechvalně proslulého marketu Silk Road.

Bloody Hell

Chlápek s tajemnou minulostí se probouzí svázaný a čeká ho cesta peklem. Tenhle film je šílený a naprosto jiný level, píší o novém thrilleru zahraniční média.

Body Brokers

Stále oblíbenější Frank Grillo v dramatu odehrávajícím se v jednom losangeleském centru pro drogově závislé, které vydělává na neštěstí druhých. Film podle osobních zkušeností režiséra Johna Swaba.

Crisis

Tři různé příběhy týkající se obchodu s drogami a zneužívání zakázaných látek. Thriller Nicholase Jareckiho (Smrtelné lži), ve kterém se potkají Gary Oldman, Armie Hammer a Evangeline Lilly.

Honeydew

Syn Stevena Spielberga zažije pořádná muka. Kanibalský horor debutujícího Devereuxe Milburna, který zřejmě ocení fanoušci těch nejznepokojivějších filmů tohoto žánru.

Raya a drak

Kdysi dávno ve fantazijním světě Kumandry žili lidé a draci v harmonii. Kdykoliv pak zlověstné nestvůry nazývané Druuni ohrožovaly zemi, draci se pro záchranu svých lidských přátel obětovali.

Silk Road

Nenápadný mladík Ross Ulbricht založí internetovou stránku na dark webu, odkud prodává nejrůznější narkotika. Agent z protidrogového Rick Bowden je mu ale v patách. Podle skutečnosti.

Stín špiónů

Benedict Cumberbatch je obyčejný obchodník, jehož pověří britská tajná služba MI6 nebezpečným úkolem v misi v Sovětském svazu. Cílem je ukončit kubánskou vojenskou krizi.

The Map of Tiny Perfect Things

Další časová smyčka, ve které se tentokrát ocitá hezká blondýnka s klukem, který ji miluje až po uši. Na druhé Palm Springs to ale nevypadá.

Pokračuj na přehled trailerů z minulého týdne