11 výborných filmů, které HBO GO přidá do půlky února

HBO GO v příštích čtrnácti dnech rozšíří nabídku filmů o velmi zajímavé tituly. Předplatitelé oblíbené služby se mohou těšit na kultovní Titanic, jednu z nejlepších romantických komedií tohoto desetiletí nebo řadu nenápadných premiér.

Bláznivá, zatracená láska

Calu Weaverovi je lehce přes čtyřicet a žije si spokojeným životem. Jenže to se změní jako mávnutím kouzelného proutku, když zjistí, že ho jeho žena podvádí. (1. února)

Titanic

V dubnu 1912 vyrazila luxusní zaoceánská loď Titanic z Anglie na svou první, a bohužel i poslední plavbu. (1. února)

Hrdinští lúzři

Argentina, prosinec 2001. Skupina přátel a sousedů v čele s bývalým fotbalistou Fermínem se rozhodne dát dohromady všechny své úspory na zemědělský projekt v jejich městečku. (5. února)

Výjimeční

Bruno vede spolek pro autistické děti a dospívající, jejichž případy jsou tak komplikované, že je všude jinde odmítli. Jeho nejlepší přítel Malik učí mladistvé ze sociálně slabých rodin, jak se o tyto děti starat. (6. února)

Ruské mládí

První světová válka byla tragédií, která přinesla ruskému lidu řadu drsných zkoušek – revoluci, občanskou válku, hladomor, politické represe a nakonec i druhou světovou válku. (6. února)

Léto s matkou

Sue (52) pracuje v knihovně. Daniel (15) jen chroupe chipsy a poslouchá Metallicu. Toto léto měl totiž strávit se svým otcem a jeho novou ženou na Floridě. (7. února)

Trosečník

Chuckův životní styl se dramaticky změní na Štědrý den, když se letadlo, jímž cestuje, zřítí do moře. Ocitne se na tom nejodlehlejším a nejopuštěnějším místě. (8. února)

Mezi námi medvědy ve filmu

Grizz, Panda a Leďák jsou tři outsideři, kteří se snaží zapadnout. A když přitom kápnou na zmrzlinu (nebo nízkotučný mražený jogurt), tím líp. (12. února)

Antigona

Provokativní a aktuální adaptace stejnojmenné klasické řecké tragédie od kritikou uznávané filmové tvůrkyně. (13. února)

Zulu

V lednu roku 1879 zahajují Britové válku proti Zulskému království, domorodému státu Jižní Afriky. Předpokládají, že s dobře vycvičenou a moderně vyzbrojenou armádou dosáhnou snadného vítězství. (15. února)

Dospělý

Richie Wincott (Tye Sheridan), který je v 18 letech vyřazen z pěstounské péče, se střetne s nebezpečím a pokušením samostatného života. (15. února)