70 originálních filmů v roce 2021. Netflix představil bezkonkurenční plán

Netflix představil ambiciózní plán na rok 2021, ve kterém chystá uvést celkem 71 originálních filmů. Téměř 200 milionů předplatitelů se tak může těšit na nový film každý týden. A nebudou to jen samé čajíčky, Netflix chystá dosud své nejdražší filmy s největšími hollywoodskými hvězdami současnosti. Téměř všechny nejočekávanější filmy roku se představují v napěchovaném traileru.

Plány Netflixu na rok 2021 jsou opravdu bezkonkurenční. Do kin se zřejmě ještě nějaký měsíc nepodíváme a ostatní služby, hlavně HBO Max a Disney+, které už letos dorazí do Česka, takto rozsáhlým plánům rozhodně nedosahují. Netflix se tak s velkou pravděpodobností stane druhým domovem pro většinu filmových fanoušků. A na co se vlastně diváci mohou těšit?

V krátkém traileru, který představuje největší pecky studia Netflix pro tento rok, můžeme vidět první záběry ze Snyderovy zombie řezničiny Army of the Dead, hvězdně obsazené akční komedie Red Notice nebo apokalyptické komedie s Leonardem DiCapriem a Jennifer Lawrence – Don’t Look Up. Na tituly, které jsou stále v plenkách, jako třeba nejdražší Netflix film všech dob, The Grey Man, ve kterém se představí Chris Evans a Ryan Gosling v režii tvůrců Avengers, se ještě nedostalo.