7 očekávaných únorových filmů na Netflixu

Netflix uvede více jak sedmdesát originálních filmů v tomto roce, a tak by bylo asi dost zarážející, kdybychom v únoru neměli z čeho vybírat. Mezi nejočekávanější snímky měsíce patří třeba jihokorejští Čističi vesmíru, konverzační černobílé drama Malcolm a Marie nebo severský thriller Červená tečka.

Čističi vesmíru

Čtyři outsideři, co se v roce 2092 honí za vesmírným odpadem a sny o budoucnosti, objeví androidku, která by jim mohla hodit balík. Kdyby neskrývala nebezpečné tajemství. Jihokorejští Strážci Galaxie? (5. února)

Malcolm a Marie

Po návratu z premiéry vybublají na povrch dávná tajemství a filmař s přítelkyní v dusné atmosféře přehodnocují svůj vztah. Hvězdy Tenetu a Spider-Mana v konverzačním dramatu. (5. února)

Červená tečka

Vydali se do hor, aby ve svém manželství opět rozdmýchali vášeň. Místo toho v nemilosrdné divočině prchají před neznámým střelcem, aby si zachránili holý život. Originální severský thriller. (11. února)

Všem klukům: Navždy s láskou

Lara Jean se z rodinného výletu do Koreje vrací k běžným starostem maturantky a pomalu se chystá na vysokou – ať už s Peterem, nebo bez něho. Třetí část oblíbené série. (12. února)

Jako v bavlnce

Prohnaná právní zástupkyně, která ždímá úspory z obyvatel domovů důchodců, najde sobě rovného protivníka v ženě, kterou se snaží podvést. Ta má totiž pod čepicí víc, než by se mohlo na první pohled zdát. Kriminálka se skvělou Rosamund Pike. (19. února)

Pelé

Mix vzácných archivních záběrů a exkluzivních rozhovorů. Tento dokument je oslavou fotbalové legendy, která si podmanila celý svět. Očekávaný celovečerní dokument. (23. února)

Asi se zblázním

Adri s Carlou zažije hodně divokou noc. Když se pak s ní chce znova setkat, zjistí, že se kvůli tomu bude muset nechat zavřít do blázince. Od režiséra španělského seriálu Elita. (26. února)