23 čarodějnických filmů a seriálů na Netflixu

Potter se odčaroval z Netflixu po Vánocích, to ale neznamená, že by si fanoušci kouzel a černé magie neměli z čeho vybírat. Na Netflixu jsme našli celkem třiadvacet čarodějnických filmů a seriálů, které si můžete pustit minimálně s českými titulky.

Čarodějky

Nová studentka na církevní škole zapadne do party čarodějek, které se nebojí použít svoji moc proti těm, kdo jim zkříží cestu. Třeba i proti vlastním rodičům.

Čarodějnice

Obyvatelé rodinné usedlosti na okraji nedozírného novoanglického pralesa věří, že je proklela čarodějnice. A svému strachu postupně podléhají čím dál víc.

Čarodějnice navždy

Mladá čarodějka ze 17. století cestuje do budoucnosti, aby zachránila milovaného muže. Nejprve se musí srovnat se současnou Cartagenou a porazit temného soka.

Čarodějnice školou povinné

Poté, co narazí na školu pro čarodějky, si hlavní hrdinka uvědomuje, že nejspíš patří právě tam. Inspirováno oblíbenými knihami Jill Murphy.

Diablero

Když se ve velkém městě ztratí mladá dívka, zoufalý kněz se spojí s lovcem démonů a jeho nesourodou bandou, aby se vydali na nadpozemskou misi za jejím nalezením.

Fantastická zvířata a kde je najít

V roce 1926 navštíví New York výstřední kouzelník Mlok Scamander, který má pro strach uděláno. Odhalí zlověstné spiknutí, které ohrožuje společenství kouzelníků.

Lovci stínů: Nástroje smrti

Život typické náctileté holky Clary Fray se převrátí naruby, když zjistí, že je součástí rasy lovců démonů s andělskou krví.

Luna Nera

V Itálii 17. století se náctiletá dívka dozví, že pochází z rodiny čarodějnic. Otec jejího přítele ji ale kvůli čarodějnictví pronásleduje.

Malá čarodějnice

Malá čarodějnice se musí naučit všechna kouzla z magické bichle, aby se mohla účastnit každoročního tanečního reje. Zlá ježibaba se jí to ale pokusí překazit.

Marianne

Slavnou autorku hororů přiláká k návratu její rodné město, kde zjistí, že zlý duch, který ji trápí ve snech, teď dělá pořádnou spoušť ve skutečném světě.

Mařenka a Jeníček v lese hrůzy

Strašidelná verze slavné pohádky bratří Grimmů, ve které dva sourozenci hledají práci a jídlo, ale objeví dům, kde bydlí lidožravá čarodějnice.

Mortal Instruments: Město z kostí

Dívka obdařená nadpřirozenými schopnostmi najme skupinu mladistvých andělských hybridů, aby jí pomohli zachránit matku, kterou unesl zlověstný cizinec.

Nádherné bytosti

Drama podle knižního bestselleru vypráví příběh lásky mezi Ethanem a Lenou, záhadnou dívkou, která se právě nastěhovala do jeho jižanského města.

October Faction

Rodinné drama dostane monstrózní rozměry. Rodiče Fred a Deloris loví nadpřirozené stvůry a dvojčata Viv a Geoff si střeží svoje zvláštní tajnosti.

Prokletá

Mladá rebelka Nimue, která má tajemné schopnosti a legendární meč, spojí síly s okouzlujícím žoldákem Artušem a společně se vydají zachránit její lid.

Příšerákovi

Rodinná halloweenská oslava v kostýmech nabere strašidelný spád. Zlá čarodějka uvrhne na celou rodinku kletbu a promění je v opravdové příšery.

Řád

Student chce pomstít smrt své matky, a tak přísahá věrnost tajnému řádu. Rázem se ocitá uprostřed války mezi vlkodlaky a bytostmi, které se neštítí černé magie.

Sabrinina děsivá dobrodružství

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci.

Sněhurka a lovec

Moderní pohádka o Sněhurce vypráví o dívce s bledou pletí v boji proti zlé královně. Využívá přitom dovednosti získané od lovčího, který ji měl původně zabít.

Úřad kouzelnických záležitostí

Kyra náhodou objeví svět plný kouzel a získá kouzelnou moc. Když se však objeví nečekané nebezpečí, Kyra musí sjednotit víly, elfy a lidi, aby je tak zachránila!

Válečná jeptiška

Osiřelá dospívající dívka se probudí v márnici a zjistí, že má nové superschopnosti. Stává se z ní vyvolená nositelka svatozáře tajné sekty jeptišek, které loví démony.

Winx Saga: Osud

Parta náctiletých se na čarodějné internátní škole Alfea odhodlaně učí ovládat svoje kouzelné schopnosti, držet krok se soupeři a neztrácet hlavu kvůli lásce.

Zaklínač

Geralt z Rivie, nájemný zmutovaný lovec příšer, cestuje za svým osudem bouřlivým světem, kde lidé jsou často ohavnější než různé bestie.