15 aktuálně nejsledovanějších titulů na HBO GO

Pandemie streamovacím službám přeje. Tohle jsou nejsledovanější filmy a seriály na HBO GO v Česku od začátku Nového roku.

15 nejsledovanějších filmů na HBO GO v Česku od začátku roku 2021

Zatímco potterovská série z Netflixu již zmizela, na HBO GO se i zkraje roku 2021 dostala mezi patnáctku nejsledovanějších filmů. V žebříčku také najdeme hned tři filmy, ve kterých hlavní roli hraje Leonardo DiCaprio. Nejsledovanějším filmem posledních dvou týdnů je celkem překvapivě krimi komedie Loupež na úrovni.

15. Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
14. Harry Potter a Kámen mudrců
13. Bouře duší
12. Breitnerovo komando
11. Nechte je všechny mluvit
10. Mizerové navždy
9. Aquaman
8. Joker
7. Tenkrát v Hollywoodu
6. Počátek

5. Velký Gatsby

Snímek sleduje začínajícího spisovatele Nicka Carrawaye (Tobey Maguire), který na jaře roku 1922 přichází do New Yorku. Pro toto období jsou příznačné uvolněné mravy, skvělý jazz a bossové nelegálního obchodu s alkoholem. Tajemného miliardáře Gatsbyho si zahrál Leonardo DiCaprio.

4. Spectre

Tajemná zpráva z minulosti zavádí Jamese Bonda (Daniel Craig) na odvážnou misi. Bond se infiltruje na tajnou schůzku a odhalí existenci nebezpečné organizace SPECTRE.

3. Tomb Raider

Lara Croft (Alicia Vikander) je zcela nezávislá dcera výstředního dobrodruha, který zmizel beze stopy, když byla ještě dítě. Teď je z ní jednadvacetiletá mladá žena, která se marně snaží najít skutečný cíl i smysl života.

2. Doktor Spánek od Stephena Kinga

Film navazuje na děj filmu Osvícení (Stanley Kubrick) popisující hrůzné události, ke kterým došlo před 40 lety v hotelu Overlook. Nyní dospělý Dan Torrance (Ewan McGregor) se usilovně snaží vyrovnat se svým hrůzným zážitkem z hotelu a najít klid v duši.

1. Loupež na úrovni

Crunch Calhoun (Kurt Russell), motocyklový kaskadér a částečně napravený zloděj umění, se rozhodne znovu vydat na zločineckou dráhu a uskutečnit svou poslední lukrativní loupež s otcem a nespolehlivým bratrem Nickym (Matt Dillon).

15 nejsledovanějších seriálů na HBO GO v Česku od začátku roku 2021

Nejsledovanějším seriálům vévodí novinky uvedené na konci minulého roku, v žebříčku ale najdeme také stálice jako superhrdinské Misfits nebo Taboo s Tomem Hardym. Diváci v Česku také nepřehlédli výbornou krimi minisérii Des nebo již osmnáct let vysílaný publicistický pořad Před kamerou.

15. Čtyři svatby a jeden pohřeb
14. Jeho temné esence
13. Des
12. Misfits: Zmetci
11. Euforie
10. Sektor
9. Taboo
8. Šerifská hvězda
7. Normální lidi
6. Čas čarodějnic

5. Romulus

Seriál, odehrávající se v osmém století před naším letopočtem v primitivním a brutálním světě, vypráví příběh Romula a jeho bratra Réma, který je nahlížen z pohledu tří lidí poznamenaných smrtí, osamělostí a násilím.

4. Mělas to vědět

Seriál pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidman), jejím manželovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi. Jejich zdánlivě idylický život však znenadání obrátí naruby bezcitná vražda a řetězec strašlivých událostí.

3. 30 stříbrných

Kněz Vergara prchá před svou minulostí a nachází útočiště u Ďábla, který mu dá pokyn, aby našel poklad – jednu z 30 mincí, pro něž Jidáš zradil Ježíše Krista. Je čas se mu znovu postavit tváří v tvář, ale tentokrát je opravdu připraven.

2. Před kamerou

Nahlédněte s pořadem Před kamerou každý týden do zákulisí tří největších filmových projektů, vychutnejte si nejlepší akční záběry a sledujte exkluzivní rozhovory s herci a režiséry.

1. Špinavý prachy

Doru a Ionel, dva technici dopravní signalizace, vtipkují o tom, že by mohli zmanipulovat provoz a vyloupit obrněný vůz převážející hotovost z banky. Nakonec se však dostanou do situace, kdy jsou nuceni loupež provést.